writing-img

Kje kupiti Dianatal gel ?

clock-img

03.09.2013, 15:09

clock-img

petraaaa

pencil-img

49

pozdravljene,
imam problem, in sicer da se v nobeni lekarni se ne da več dobiti Dianatal porodnega gela. Rekli so mi da ni več na slovenskem tržišču, in ga tudi več ne bo. čudno, ker še pred časom sem ga videla v eni spletni lekarni, amapk ga zdaj res ni bilo več.
tako da punce, smo iz različnih krajev, in če katera ve, da ga pri vas v lekarni še slučajno imajo, naj javi.
če je pa kateri je ostal pri porodu, se pa tudi priporočam, in ga odkupimuser posted image
ga mogoče še prodajajo na Hrvaškem, Avstriji...
uglavnem vse info. dobrodošleuser posted image

clock-img

06.09.2013, 10:24

clock-img

petraaaa

pencil-img

49

sem kontaktirala gospo, pa je že prodano.
vseeno hvalauser posted image

clock-img

08.09.2013, 17:21

clock-img

sunprincess

pencil-img

439

Čudno,tudi na Ebayu ga ni...kje se ga pa da sploh še dobiti?

clock-img

08.09.2013, 17:30

clock-img

petraaaa

pencil-img

49

res se ga očitno nikjer več ne da dobitiuser posted image

clock-img

21.09.2013, 13:17

clock-img

zvezdica05

pencil-img

225

Če ga slučajno še nisi našla, na bolhi se trenutno prodajata dva.

clock-img

21.09.2013, 16:42

clock-img

petraaaa

pencil-img

49

sta že oba prodanauser posted image
vseeno hvala za info.

clock-img

22.09.2013, 21:28

clock-img

sannndra

pencil-img

88

Mogoče katera ve, zakaj se ga več ne da dobit pri nas? Ko sem bila jst noseča 2 leti nazaj si ga brez problema povsod dobil..user posted image

BLOG

clock-img

10.10.2013, 15:11

clock-img

Barby.

pencil-img

196

lep pozdrav :)

sama sem šele nekaj dni nazaj zasledila, da sploh obstaja ta gel, sem se ful navdušla, sedaj pa kr malo žalost :/ je mi pa blo zlo čudno da so vsi forumi z to temo stari 3 do4 leta novega pa nobenga. tako da, tudi jaz sem razmišlala o tem gelu user posted image

clock-img

10.10.2013, 15:53

clock-img

Anonimen

clock-img

10.10.2013, 15:55

clock-img

petraaaa

pencil-img

49

js sem jim poslala vprašanje že tam nekje 3, 4 mesece nazaj, pa nisem dobila odgovora.
tako da mislim da nima smisla da sprašuješuser posted image

clock-img

10.10.2013, 17:11

clock-img

Barby.

pencil-img

196

sončenk hvala bom poslusla :) v toti naši sloveniji je res nemogoče met nekaj zagotovljeno 24h :S .. sem misla če nemorem dobit epidulane bi mela vsaj nekaj v tolažbo, pa učitno nebo nič :((

clock-img

10.10.2013, 17:13

clock-img

petraaaa

pencil-img

49

Barby. potem nam pa javi, če ti kaj odgovorijouser posted image

clock-img

11.10.2013, 08:43

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Barby.

sončenk hvala bom poslusla :) v toti naši sloveniji je res nemogoče met nekaj zagotovljeno 24h :S .. sem misla če nemorem dobit epidulane bi mela vsaj nekaj v tolažbo, pa učitno nebo nič :((

Zakaj ne?

clock-img

18.12.2013, 11:27

clock-img

Anonimen

tudi jaz sem iskala dianatal gel in sem v zadnjem mesecu skoraj diplomirala iz tega. zato, če kateri kaj pomaga: gel je mogoče v slovenijo naročiti iz nemčije, skupaj s poštnino pride dobrih 100 €. z malo znanja nemščine lahko poiščete nemško spletno lekarno, ki pošilja naročila tudi v tujino. reklame za konkretno lekarno ne bom delala, da ne bo kaj narobe, pa saj se boste znašle.

clock-img

18.12.2013, 13:01

clock-img

Barby.

pencil-img

196

IZVIRNO SPOROČILO: sončenk

IZVIRNO SPOROČILO: Barby.

Zakaj ne?

se opravičujem za zelo pozoen odgovor ampak nisem prej videla user posted image zato kr je v MB porodnišnici navoljo le od 7h zjutraj do 4h popaudan .. če prideš rodit izven te ure, jo je nemogoče dobit. razen v primeru, da je eden od anesteziologou ( v mb samo 3 delajo epiduralno) slučajno dežurn in nima drugega dela .. ampak na to se je bv zanašat :))

Preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila,
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja !! <3

clock-img

22.09.2014, 14:12

clock-img

Zarjat

pencil-img

2

Pozdravljene,

pošljem po pošti originalno zapakiran dianatal gel, 80 eur plus poštnina, če katero zanima
zarja.torkar@yahoo.com.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem