cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Kje kupiti barvo za barvanje na steno

clock-img

30.11.2007, 09:36

clock-img

orhideja75

pencil-img

1394

Prosim, če mi lahko poveste kje kupiti barvo za slikanje na steno? Katere so najboljše, kaj svetujete? Pa šablone?

Moji fantje so moj zaklad. :) Brez njih bi bil svet prazen.

clock-img

30.11.2007, 10:10

clock-img

filipina

pencil-img

170

jaz sem uporabljala kar dipije, ki sem jih mešala z navadnim jupolom. Ko sem pobarvala kar sem želela, sem pa prelakirala z domflokom, tako da zdaj samo prah obrišem dol.  Jaz sem si po celem stanovanjo naredila kvadratke, male in velike, ampak sem si samo željeno velikost kvadratka oblepila z takšnim trakom kot je selotejp, samo da je papirnat. Ful lepo je izpadlo. Šablone, pa dobiš v obiju, ali pa kar v mavrici.

Z nasmehom marsikomu polepšamo dan!

clock-img

30.11.2007, 13:00

clock-img

DANVARI

pencil-img

333

če si iz Ljubljane je v City parku trgovina Art kjer imajo take barve in tudi različne šablone ali pa Levček v Hali A v BTCju tudi, pa Prometej na Mali ulici.... v glavnem vse te atr trgovine imajo take stvari pa še v redu je ker so barve v majhnih količinah in ni potrebno cele litre kupovat za en listek narist.

"In raising my children, I have lost my mind but found my soul." ~ Lisa T. Shepherd
"People who say they sleep like a baby usually don't have one." ~ Leo J. Burke

clock-img

03.12.2007, 12:15

clock-img

*BellaLuna*

pencil-img

195

Jaz sem par osnovnih barv kupila v Bauhausu, kjer imajo pakirane tudi čisto male količine (po 50 ml ali več), druge barve pa sem sama namešala. So pa to prav stenske barve.

clock-img

03.12.2007, 12:27

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

03.12.2007, 23:38

clock-img

micamuca

pencil-img

22

Živijo,

Jaz sem uporabila navadne tempare, samo ne smejo biti pregoste.
Potem smo čez 3 leta prebarvali stene in se je vse lepo zakrilo - čisto rez problemov.

Pa še poceni so user posted image

clock-img

04.12.2007, 10:50

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

akril za notranje prostore - to je vse kar rabiš. potem jih lahko še pereš z vodo (sam ne preveč močno drgnit). katerikoli za notranje prostore bo ok po mojih izkušnjah user posted image

clock-img

09.12.2007, 23:13

clock-img

massylou

pencil-img

539

Jst prisegam na akril, drugače so pa tempere cenejša varianta, pa so lih tko ok. 

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem