writing-img

Kje kupiti fredov obroč

clock-img

18.11.2005, 14:36

clock-img

skuštrana

pencil-img

7010

Vem da je pred časom že bilo full govora o tem, pa  sem poskusila najti z iskalnikom  ampak ne dela...
Kje ste kupile fredov obroč?

clock-img

18.11.2005, 14:39

clock-img

Dejča

pencil-img

1332

Menda jih prodajajo kar na plavalnem tečaju, vsaj na Dobrni je tako.

clock-img

18.11.2005, 14:45

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

18.11.2005, 14:55

clock-img

Ninica

pencil-img

900

Mi smo ga kupili v Avstriji v DM-u za 21 EUR

LP, Ninica

clock-img

18.11.2005, 15:20

clock-img

Anonimen

Semle telefoniraj:

Dorica Šajber
01-518-1536
041-953-656

Glede na to, da stane rdeč obroč 5.500 SIT, se ti samo zaradi obroča ne splača v DM.

Če bi bila na tvojem mestu, bi kupila rabljenega.

clock-img

18.11.2005, 16:20

clock-img

skuštrana

pencil-img

7010

Hvala vam za odgovore. ni zame, za kolegico... mi ga imamo, smo ga pa podedovali, tako da ne vem kje se kupujejo..

clock-img

18.11.2005, 17:03

clock-img

Anonimen

Zdaj pa mi prosim, povejte, v čem je fora tega obroča, v čem je boljši od tistega, ki ima vzglavje in spodaj kot hlačke, da ga noter vtakneš? Res ne razumem......

clock-img

18.11.2005, 17:27

clock-img

Anonimen

V tistemu s hlačkami je postavljen navpično tako kot da bi sedel v zraku, v frediju pa je postavljen vodoravno - tako kot da bi plaval žabico.
V rdečem ima otrok sicer roke precej nad nivojem vode, ker je obroč debel in z rokicami maha tudi po zraku, v oranžnem pa plava komot žabico.
Mi smo ga dali zadnjič v oranžnega (10,5 meseca) in preplaval je celo dolžino bazena.

V obroču s hlačkami se otrok samo namaka, od njega pravzaprav nimaš ničesar.

clock-img

19.11.2005, 23:03

clock-img

pravljica

pencil-img

3338

blacki, pa v rdečem je lahko otroček od 4. meseca al pa še prej in tudi k je večji se nikakor ne more obrnit v vodi...nekje po 1 letu pa ni več finte, mi smo imeli pri ta prvi tistega flurestentnega s križom spodaj in z dvema obročkoma pa je blo ok

aja, pa zdaj sem tudi kupila rabljenega freda...za 4000 s poštnino, če bi imela čas iskat, bi ga dobila ceneje, ker so bile še potem ponudbe

yeah, thats me ;)

clock-img

28.11.2005, 00:14

clock-img

Anonimen

Ja, mi imamo rumenega z dvema obročkoma in vzglavnikom, pa spodaj je tak križec s trakci narejen. Nejc je star 10 mesecev, ali se mi splača kupiti fredija ali je ta v redu? Gremo pa v toplice januarja, ko bo star skoraj leto dni.

clock-img

28.11.2005, 21:24

clock-img

pravljica

pencil-img

3338

ja, naša je bla prvič stara glih 10 mesecev in smo jo imeli v tem...samega pa itak ne boš pustila...nam ni niti nakazala nikoli, da bi se prevrgla
pravijo, da je v fredu v bolj pravilni legi za plavanje...ne vem no, naša je za tem dvojnim obročem (enkak kot vaš po moje) zelo hitro plavala z rokavčki in nekje pri 4 letih brez pripomočkov, pa nismo imeli nikoli freda

yeah, thats me ;)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem