cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Kje kupiti gugalnico???

clock-img

20.06.2006, 13:06

clock-img

bambi

pencil-img

1021

Iščem gugalnico za mojo 8 mesečnico, ki je dobesedno nora na guganje.... Ker nimamo veliko prostora bi rada kakšno bolj majhno gugalnico, v Baby centru in drugje pa prodajajo same ogromne..... A mogoče ve katera kje se da dobiti kakšno majhno????

Imam tri sončke, mojega angelčka Leo in dve princeski, Gajo in Heidi.

clock-img

20.06.2006, 13:14

clock-img

Minka Pobalinka

pencil-img

821

Včeraj sem jo gledala v Interšparu.. full luškana, majhna in znižna na 6 in še nekaj tisoč sit.

clock-img

20.06.2006, 14:25

clock-img

Maleal

pencil-img

2930

V Baby centru ti ona ni všeč,ko je zdaj v akciji za 5990 3 v 1,ko raste z otrokom?Mi bomo kar tisto nabavli.user posted image  Imaš jo v katalogu,pa v Arielu jo tud imajo za isto ceno.l.p.

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

clock-img

20.06.2006, 17:10

clock-img

April

pencil-img

5459

A rabiš samo gugalnico ali tudi stojalo zanjouser posted image . Gugalnico in stojalo sem jaz vidla v bc, je pa od chiccota. Luštna, majhna, je pa res samo do treh let. Stane pa okol 20 jurjev.

clock-img

20.06.2006, 22:06

clock-img

Pajaca

pencil-img

2154

Mi smo jo kar pri ribnčanu kupil za 2500sit. Naš 6 mesečnik se že veselo guga v nje. Men tiste plastične ne potegnejo pa še drage so.

clock-img

20.06.2006, 22:39

clock-img

abi

pencil-img

755

Res tista v Baby c. je dobra zadeva, pa tudi draga ni.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem