writing-img

Kje kupiti modelčke za piškote

clock-img

29.11.2012, 23:02

clock-img

takotako

pencil-img

608

Rabim, vlakca-modelček za piškote, ki ga sicer ima Bakecake na spletu, sam je poštnina več kot modelček. Nekaj časa nazaj je bilo o eni trgovini v city parku z temi stvarmi?

clock-img

30.11.2012, 07:12

clock-img

PinaNina

pencil-img

143

Ola, jaz sem preko splet naročala preko BakeCake, nekaj drobnarij, sem plačala po predračunu in sem za poštnino dala 1 eur. Povprašaj, bodo meli pa stojnico v Celju od jutri naprej.

clock-img

30.11.2012, 07:18

clock-img

moci

pencil-img

5572

modelčke drugače vsepovsod prodajajo, samo za vlakce pa ne vem. miler recimo ima precej nenavadnih oblik.

clock-img

30.11.2012, 10:00

clock-img

takotako

pencil-img

608

Jaz sem tudi želela plačati po predračunu pa je stroške pošiljanja računal 4,5€ za dva modelčka

clock-img

30.11.2012, 10:08

clock-img

alda

pencil-img

3570

ma se mi zdi da lih kak dan dva nazaj so v eni reklami Merkatorja ali Špara reklamirali zanimive modelčke za piškote.

Kdor govori za menoj, govori z mojo ritjo!!

I saw an angel become the devil
Still they look pretty good hand in hand
Well baby, I don't need any of them
Heaven nor hell
Volbeat!!

clock-img

30.11.2012, 10:25

clock-img

takotako

pencil-img

608

No sporočam da so mi odgovorili, ker sem jim pisala če jih še kje lahko dobim, da oni popravijo stroške na 1evro, za tako majhne paketke. user posted image user posted image

clock-img

30.11.2012, 22:37

clock-img

Alex01

pencil-img

2289

Jaz sem jih kupila v trgovini Dormeo (stanejo par centov manj kot 10 eur, so pa modelčki dlani, stopalo, ključ, kost, pes, račka, srček, jabolko, hruška, tovornjak,....)

clock-img

30.11.2012, 22:38

clock-img

Alex01

pencil-img

2289

user posted image user posted image user posted image prepozno opazila, da iščeš točno določen model user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem