writing-img

Kje kupiti odejico iz ovčje volne??

clock-img

05.12.2005, 18:55

clock-img

bambi

pencil-img

1021

Želim kupiti odejico iz ovčje volne za v voziček, pa je nikjer ne najdem. Zasledila sem, da jih ima veliko mamic v vozičku, pa ne vem kje se kupijo????? Prosim za nasvet???? Naš voziček ima zimsko vrečo, želela bi samo odejico, ker se mi zdi ta vreča za zimo vseeno premalo.....

Imam tri sončke, mojega angelčka Leo in dve princeski, Gajo in Heidi.

clock-img

05.12.2005, 20:33

clock-img

mojcadamijan

pencil-img

246

Na sončku-pod vozički in potem dodatki

clock-img

05.12.2005, 21:27

clock-img

malika

pencil-img

3199

Pri Rutarju(vizavi vhoda) je ena stojnica in tam prodajajo izdelke iz ovčje volne. So noro dobri, ampak žal tudi kar dragi.

Izberi si luno za cilj in tudi če boš zgrešil, boš še vedno pristal med zvezdami

clock-img

05.12.2005, 23:58

clock-img

teta beta

pencil-img

2272

Najbrž ti ne bo kaj dosti pomagalo, ampak jaz sem jo poleti kupila v Metki v Celju (to je trgovina, kjer prodajajo metrsko blago). Je od Tovarne volnenih odej Škofja vas, iz čiste runske volne, dimenzije cca 120x60, stala pa je naravnost smešnih 500 SIT (bila je neka akcija in ni otroški motiv, temveč modro-zelen karo.) Poglej po podobnih trgovinah ali kakšnih "veleblagovnicah", bo verjetno ceneje kot otroške trgovine ali specializirane z volnenimi izdelki.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem