cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Kje kupiti otroške čeveljčke??

clock-img

26.06.2006, 17:16

clock-img

bambi

pencil-img

1021

Moja 8 mesečnica ima zelo majhno nogico, št. 16 in se že postavlja na nogice.... rada bi ji kupila kakšne otroške čevlje, pa sem gledala pri Cicibanu in nimajo več nič v tej številki. Tdui v Pikapolonici nimajo..... Kje še lahko kupim tako majne čevlje???? Rada bi pa malo bolj odprte sedaj v tej vrčini...

Imam tri sončke, mojega angelčka Leo in dve princeski, Gajo in Heidi.

clock-img

26.06.2006, 18:43

clock-img

A-N-J-A

pencil-img

2557

Moja je stara 13 mes.,hodi že 3 mes.,ampak je večinoma časa bosa.Je najbolje za majhne nogiceuser posted image .

clock-img

26.06.2006, 19:08

clock-img

Anonimen

Nujno mora biti bosa ali v nogavičkah.

clock-img

27.06.2006, 18:27

clock-img

Anonimen

Dokler se samo postavlja na nogice in še uči hoditi, jo imej boso ali v abs nogavičkah, šele ko bo čisto samostojno hodila, ji kupi prve čeveljčke. Pravijo pa, da so cicibanove najkvalitetnejše. Ne vem, mi še nekaj časa ne bomo hodili, tako da izkušenj nimam.

clock-img

28.06.2006, 00:22

clock-img

Olivija

pencil-img

2194

Naši sem jih kupila v Bati (ko je bila stara 8 mes.), čeveljčki so št. 18 in piše gor, da so od 6 tednov do 3 mesecev user posted image , pa se mi je skoz zdelo, da ima veliko nogo.
So pa čisto mehki in niso anatomsko oblikovani (tako nam je svetovala v razvojni ambulanti).
Res pa je, da je v tej vročini vedno bosa in tudi hodi povsod bosa. Večinoma se pa itak plazi.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem