cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Kje kupiti otroško kolo s koleščki

clock-img

07.04.2006, 14:12

clock-img

bambolina

pencil-img

198

Kje imajo fajn izbiro in ugodne cene?
Imam fanta starega 2,5 leti. A je katera že kupovala za take malčke? Na kaj moram biti pozorna, razen tega da doseže  do pedal???

clock-img

07.04.2006, 21:19

clock-img

Anonimen

Do tal mora doseči, ne do pedal. Posebej če je bolj korajžne sorte. Drugače pa otroka vzemi s seboj v nekaj trgovin, ga posadi na kolesa in naj se malo pelje. Tako najbolje vidiš, kateri mu bolj ustreza. Pri nas smo brez sina kupili eno kolo, podobno BMX-su, pa se nikdar ni znal z njim vozit. Mi ni jasno, kaj je toliko narobe, ampak enostavno so eni čudni proporci med sedežem in pedali. Ne more gonit in pika. Potem smo kupili enega prevelikega, 16-colskega, s tem se je zapeljal po stopnicah v klet (in preživel), ker z nogami ne doseže tal, da bi z njimi, ko se je ustrašil, zabremzal, sedaj pa ima 12.-colskega, bolj gorsko izvedbo, na tem pa izgleda, kot bi bil rojen na njem. Torej: probat je treba, res. Smo pa tega, ki ga ima sedaj, kupili v Hervisu za približno 20.000 SIT.

clock-img

08.04.2006, 06:58

clock-img

bambolina

pencil-img

198

Splišni, hvala za odgovor!
Smo ga šli potem včeraj kar kupit in se je mali popoldan že veselo vozil z njim. Je bil pa tud ok. 20.000 - in tudi 12 col.

clock-img

08.04.2006, 13:03

clock-img

janjja

pencil-img

1078

moje mnenje je, da pri kolesu za otroka ne šparat in ga idite kupit v kako boljšo trgovino kot je npr.Hervis, ker tam imajo res kvalitetne.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem