cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Kje kupiti posebne vrečke za letalo?

clock-img

19.07.2009, 22:20

clock-img

xerox

pencil-img

244

Rabim tiste vrečke, v katere se zapakirajo 100 ml tekočine za letalo.
A se to kupi na letališču ali lekarni oziroma kje?

Hvala, LP

clock-img

19.07.2009, 22:58

clock-img

Tanja55

pencil-img

1381

Kupis jih lahko npr. v Mullerju, ampak mislim, da bi jih morala dobit na letaliscu zastonj.

clock-img

20.07.2009, 09:30

clock-img

Nika v službi

pencil-img

5222

Nič ni zastonj, žal. Kupiš jih lahko na letališču.

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

clock-img

20.07.2009, 09:38

clock-img

Ribica **

pencil-img

3128

Na Stanstedu sem jih videla, da so zastonj, ampak na Brniku jih pa (se) nisem - lahko, da jih kje imajo, samo jih nisem videla.

Mi smo jih kupili v Müllerju.

clock-img

20.07.2009, 09:42

clock-img

Nika v službi

pencil-img

5222

IZVIRNO SPOROČILO: Ribica RR

Na Stanstedu sem jih videla, da so zastonj, ampak na Brniku jih pa (se) nisem - lahko, da jih kje imajo, samo jih nisem videla.

Ja, nisem bila dovolj natančna. Na Brniku ni nič zastonj. user posted image

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

clock-img

20.07.2009, 09:53

clock-img

knedli

pencil-img

81

Na Brniku so zastonj. Samo vprašat je treba.

clock-img

20.07.2009, 10:09

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

Še nikoli nisem videla, da bi jih kdo plačal na katerem letališču. Mi jih pa tudi nismo nikoli rabili, za nas sem itak vse spakirala v kufre, za otroka flaške in kašice pa niso nikoli komplicirali. 

clock-img

20.07.2009, 10:18

clock-img

Nika v službi

pencil-img

5222

IZVIRNO SPOROČILO: knedli

Na Brniku so zastonj. Samo vprašat je treba.

Od kdaj? Sem vprašala in so nas poslali v trgovino. Mogoče pa je to pogruntavščina (napredek, da ne bo pomote) zadnjih mesecev, ko recesija klesti... Me res zanima, no, ker nisem edina, ki je morala vrečke kupiti.

F. Lainšček

clock-img

20.07.2009, 11:03

clock-img

knedli

pencil-img

81

No, sem zaposlena na letališču, pa nismo še nobenega potnika poslali kupit vrečk. To je pa res za lase privlečeno.

clock-img

20.07.2009, 18:44

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

20.07.2009, 18:46

clock-img

hrchy

pencil-img

949

jaz sem jih pa na brniku dobila, sem se nanje spomnila direkt pred pregledom pa sem kar tam rekla, in sem jo dobila (zastonj)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem