writing-img

Kje kupujete oprijete majčke?

clock-img

13.01.2007, 10:51

clock-img

Anonimen

Sicer se mi še ne pozna trebuh, vendar, ker so razprodaje bi rada izkoristila gužvo.
Že v 1. nosečnosti, sem imela problem, ker nikjer nisem našla kakšne malo daljše majčke, ki bi bila lepo čez trebuh in bila oprijeta tako, da bi jo lahko nosila pod kostim, pod pulover ... Takšna čisto enostavna, po možnosti enobarvna in lepo oprijeta.

No, če katera ve, kje se da kaj takšnega kupiti... lepo prosim za nasvet.

Hvala

clock-img

13.01.2007, 10:56

clock-img

Anonimen

V H&M sem jaz pred zimo kupila take skoraj do kolen. Pa so čisto oprijete, fajn elastične.So pa s kratkimi rokavi.

clock-img

13.01.2007, 11:01

clock-img

Anonimen

Take, do kolen ravno ne morem imeti pod suknjičem oz. kostimom, ki je do bokov user posted image . ALi user posted image

clock-img

13.01.2007, 11:07

clock-img

Anonimen

Saj bo trebuh vse skupaj malo gor potegnil, pa bo ravno fajn.user posted image

Aja, a krila pa nimaš?

clock-img

13.01.2007, 11:15

clock-img

2 Sraki

pencil-img

1159

V H&M-u dobiš vse sorte majic, kratek, naramnice, tričetrt ali dolg rokav, ki so precej dolge, tako da jih brez problema nosiš celo nosečnost. No vsaj jest sem si tam kupila ene par majic, ful pocen od 1200-2300 sit in zelo dobra kvaliteta (aja v veliko različnih barvah in 100% bombaž). Niso pa tretirane pod nosečniške, da jih slučajno ne boš spregledala.user posted image

lp

clock-img

13.01.2007, 11:37

clock-img

lilka

pencil-img

1380

Jaz se pod zgornje podpišem, jaz sem si tudi tam kupila, na nenosečniškem delu, eno bordo, eno belo in eno modro in so super in cenovno ugodne.

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

clock-img

13.01.2007, 11:40

clock-img

Anonimen

No, potem sem pa jaz predlani imala vedno tako srečo, da nikoli niso imeli nič pametnega user posted image

clock-img

13.01.2007, 12:00

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

13.01.2007, 12:21

clock-img

A-N-J-A

pencil-img

2557

Jaz sem kupila v Benettonu en tak puli,čist tanek in raztegne se do Maribora.Če majo pa take majčke boš mogla pa sama pogledatuser posted image .
Aja, pa v nenosečniškem Benettonu seveda.

clock-img

13.01.2007, 12:25

clock-img

Anonimen

Večinoma sem nosila kar običajne modele majčk, nekatere za eno številko večjo. Ko je bil trebuh že zelo velik, je malo gledal ven, ampak takrat je bilo že poletje, službe ne več in je bilo tako čisto ok.

clock-img

13.01.2007, 12:46

clock-img

Dejča

pencil-img

1332

Tudi sama sem kupovala kar navadne majičke - ne nosečniških, ker so večinoma grozne - saj zdaj dobiš vse, tudi fajn raztegljive - kupi malo daljšo, pa ti bo prav tudi čez trebuh. Vsaj meni so bile - do konca nosečnosti - pa sem nosila kar isto številko kot drugače, vendar so bile majičke malo daljše.

clock-img

13.01.2007, 13:16

clock-img

total

pencil-img

4453

Jaz kupujem majčke v New Yorkeru,tako da sm jih tudi med nosečnostjo nosila...

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

clock-img

13.01.2007, 13:31

clock-img

cofek

pencil-img

781

lani marca al aprila (ne vem sicer točno) sem v H&M (Celje) kupila črno in rjavo mačko s kratkimi rokavi (so tudi mal elastične)- na nosečniškem oddelku. Vem da so imeli še bele, za druge barve pa nisem ziher. So ful fajn, ker so spredaj malo podaljšane, tko da lepo pride čez trebuh. Ne vem pa če jih majo že/tudi zdajuser posted image

clock-img

13.01.2007, 14:07

clock-img

ajdaN

pencil-img

1151

Definitivno HM. Jaz sem kupila kar tri. Navadne, nenosečniške seveda. Pri vseh majicah me moti to, da so tako user posted image  kratke. Že ko nisem noseča. Tele so mi pa čisto dovolj dolge, kljub že kar velikemu trebuščku. PA mislim da jih bom lahko do konca nosila.

Cena pa sploh ugodna proti "pravim" nosečniškim majicam - malo čez 2 jurja (še po starem - še nismo na € preklopiluser posted image )

clock-img

13.01.2007, 14:51

clock-img

Maleal

pencil-img

2930

V La Vie v Brezju,H&M,Benetton,.

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

clock-img

13.01.2007, 17:18

clock-img

MoonEve

pencil-img

180

Ja, H&M ima dovolj dolge tudi nenosečniške majice, s kratkimi ali dolgimi rokavi. Sem jih pa malo pred novim letom tudi v New Yorkerju videla enih par, ki so bile dovolj dolge (tudi brez rokavov). Drugače si jih pa večino sama zašijem - ravno zato, ker mi tiste v trgovinah ponavadi niso všeč, povsod ene potiske gor popajo. user posted image Sama naredim oprijete, malo daljše, enobarvne, 3/4 rokavi - fejvorit user posted image

Otrok vesolja si, nič manj, kot so to drevesa in zvezde.

clock-img

13.01.2007, 22:13

clock-img

zima07

pencil-img

869

H&M, definitivno. Sem si že pred nosečnostjo kupila par majčk, ki sem jih nenoseča težko nosila, razen na bolj oprijete hlače (ker so tako dolge)-med nosečnostjo so mi pa glih prav prišle, še nekaj sem jih dokupila in to je to...kratke nosim namesto spodnjih majic, dolge pa čez-vse dovolj dolge, da prekrijejo trebuh tudi sedaj, ko sem na koncu nosečnosti...Cena je pa itak the best!user posted image user posted image user posted image

clock-img

14.01.2007, 21:19

clock-img

fusia

pencil-img

612

Enako kot pravijo punce zgoraj: H&M.
Sem kupila nekaj majčk, pa ne nosečniških, čisto običajne, le da so precej dolge in zelo raztegljive. Mi še vedno pokrijejo trebuh, pa sem že pred koncem. In moj trebuh je ogromen.

clock-img

16.01.2007, 11:28

clock-img

*Marty*

pencil-img

42

mene pa bolj kot oprijete majčke zanima kje se kupijo kakšne tunike, da se ne vidi toliko trebuha?a je poleg h und m še kej tazga, pa pocen?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem