writing-img

Kje naj dobim...

clock-img

28.04.2005, 09:47

clock-img

AnBan

pencil-img

775

Gledam tele vase kul otrocke z ruticami na glavi:bravo:...kje naj kupim tako fletko rutko, da bo se nas mali:modri: car:love:?

A se samo meni zdi, da se danes malo dogaja?

clock-img

28.04.2005, 09:55

clock-img

Pupica

pencil-img

4847

Rutice imajo v vseh otroških trgovinah.Jaz sem jih videla v baby centru, v sončku, in pikapolonici.

Jaz osebno pa jih kupujem za mojo :kuza: kar v family shopu, k je velika izbira in nizke cene.

lp

clock-img

28.04.2005, 09:57

clock-img

karmy

pencil-img

2530

fantek z rutico? hmmm... :)-:)- na mojem ne bi to nikakor pasal...

clock-img

28.04.2005, 10:11

clock-img

babylove

pencil-img

2473

jaz imam tudi fantka, pa sem mu rutice kupila. Tiste motoristične, ki gredo k jeansu fajn zraven. Saj mu jo tako zvežem, da nikjer nič ne štrli.

clock-img

28.04.2005, 10:21

clock-img

AnBan

pencil-img

775

Sej to sem tud jaz mislila...tako cute modro, za zraven jeansa...saj ni treba da mu jo ravn na glavo dam...lahko ma tud okrog vratu zavezano!

clock-img

28.04.2005, 10:36

clock-img

Tinna

pencil-img

420

Jaz sem mu v BC kupila več vrst takih bolj majhnih, ki mu jih okrog vratu zavežem, ko greva vn - namesto slinčka, ker se še vedno slini.
Aja na slikci jo pa imamo kar na glavi - a to je blo samo za se slikat drgač pa je na glavi nima. :)-

clock-img

28.04.2005, 10:59

clock-img

india

pencil-img

5342

BC, v MB aladin, Pikapolonica, Mercator jih je tudi imel, meni so ful všeč, le moja dva jih nočeta nosit:(:(:(:(

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem