writing-img

Kje naj kupim košarice

clock-img

26.10.2007, 21:21

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

No pa sem se odločla, da bom za miklavža "nardila" košarice in bom noter dala domačo pomarančno marmelado in limonin liker.

Zdaj pa me zanima, kje bi čimcenejše kupila majhne pletene košarice in stekleničke 2dcl ter majhne kozarčke s plutovinastim pokrovčkom.
Povdarek na čimcenejše user posted image . Če sem lahko še bolj zahtevna, bi vse skupaj najraje naročila preko spleta in dobila domov user posted image

clock-img

26.10.2007, 21:31

clock-img

gumbek

pencil-img

298

Pri ribnčanu jih maš košarce, steklenice pa v hobby artu..

Firbec sem!

clock-img

26.10.2007, 21:43

clock-img

Mikica

pencil-img

524

Stekleničke boš poceni dobila v Trzinu, podjetje Stenko d.o.o.. Imajo veliko različnih oblik.
Košarice pa v kakšni kitajski trgovini, so cenejše kot pri suhorobarjih.

clock-img

26.10.2007, 21:54

clock-img

muha1

pencil-img

666

Lepe košarice imajo tudi po cvetličarnah

clock-img

27.10.2007, 11:04

clock-img

Anonimen

Za marmelado uporabi kozarcke od frutka - imajo lepe pokrovcke, ki jih ne rabis okrasevat (ali pa pac npr. zavezes cez servetek/papir itd.) pa se ravno prava velikost za dat mal marmelade user posted image  Ce jih nimas, prosi tu na RR mamice, ce imajo kakega odvec. Meni se je lani s pomocjo Maxice in Mikice nabrala cela vreca kozarckov user posted image  

LP

clock-img

27.10.2007, 11:42

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

Sam meni se od frutka ne zaprejo dobro. Pa me je strah, da bo kje kej spuščalo user posted image

clock-img

27.10.2007, 15:02

clock-img

Anonimen

Meni so se cisto kul zaprle user posted image  Med imamo ze 10m tko v kozarcku, pa je se vedno cist dobro zaprto user posted image

clock-img

27.10.2007, 23:01

clock-img

Anonimen

In meni se kozarčki od Frutka ne zaprejo dobro. Sem delal regratov med in ko sem slučajno zagrabila pokroček in dvignila sem vse razlila in razbila in to ne enega. Ne vem ali pa so samo uničemni navoji user posted image
Kje pri kitajčkih pa naj kupim take košarice, bi tudi jaz rabila, ker Ribnčani so dragi v cvetilčarni pa še bolj.

clock-img

28.10.2007, 07:07

clock-img

sneguljčica

pencil-img

251

Take košarice dobiš včasih poceni tudi v kakšnem Merkurju ali merkatorju.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem