writing-img

Kje najceneje kupiti žitne kašice

clock-img

07.01.2005, 09:10

clock-img

sonjakk

pencil-img

76

Punce, več glav več ve...
Ker sama nimam časa iskati najbolj ugodne cene žitnih kašic, pojemo pa zelo veliko tega, bi vas prosila, če mi poveste kje se najceneje kupi:
Podravkine:
Rižolino (Mercator 331 SIT/150 g)
Grisolino
ti dve imamo še najraje, ker sta nesladkani.

Bebi žitne kašice:
z gozdnimi sadeži(Mercator 294 SIT/200 g)
žitna kašica sadni misliji
riževa žitna kašica s slivami
riževa žitna kašica bananami Mercator 387 SIT/200 g).

Pri nas namreč še ne jemo kašic, ki bi imele čokolado!!! Te se da lažje dobiti ceneje, pa tudi večje pakiranje. Zgoraj naštete pa so vse po škatlah.

Lahko pa mi priporočite tudi kakšne druge kašice (brez sladkorja in čokolade).

clock-img

07.01.2005, 09:17

clock-img

Seven*

pencil-img

6206

Si mogoce kaj pobrskala v Mullerju? Mi kupujemo tam kasice za po 4. mesecu za cca 230 tolarjev, pa je noter 300g!!

clock-img

07.01.2005, 11:26

clock-img

darjatimci

pencil-img

1828

Živijo!
Kašice,ki si jih naštela izdeluje Kolinska,vsaj tiste,gozdni sadeži,riževa z banano,masleni piškoti in še nekaj jih je,imajo industrijsko prodajalno in so kar nekaj cenejše jaz jih kupujem tam,čeprav smo alergični in jih kar nekaj ne smemo jesti zaradi diete.Velikokrat so za pol cenejše kot v trgovinah(seveda določeni okusi,ne vse)

clock-img

07.01.2005, 12:25

clock-img

dory

pencil-img

8852

Bi si upala trdit da v mullerju...jaz jih kupujem vedno tam..pa ne zaradi cene ampak ker ze tam vse kupujem,pa vzamem se to...pa se nemsko je :):bravo:

clock-img

07.01.2005, 13:14

clock-img

BARBARA R.

pencil-img

1706

Tuji proizvajalci so res najcenejši v Muller-ju.Če pa ti uporabljaš Kolinsko,se ti najbolj splača kupovati v tovarniški prodajalni v Mostah.So tudi embalaže večje.

:muca:

clock-img

07.01.2005, 15:02

clock-img

Nogavička

pencil-img

771

Kolinskina industrijska prodajalna - prodajajo vse od Milupe.

L.p.

Tes

clock-img

07.01.2005, 20:56

clock-img

kepica

pencil-img

2080

Mene pa moti,ker delajo samo manjša pakiranja,razen čokolinota.Pri nas gre keksolino,medolino in podobni,ki so pakirani po 250g v parih dneh in če bo šlo tko naprej,bomo bankrotiral.Saj sem kupila lešnik čokolino v 1kg vrečki,ampak ne morem Nejcu tega dvakrat na dan dajat,ker nočem,da poje tolk čokolade.
Sem pa videla v odgovorih,ko je ena omenila,da v industrijski prodajalni prodajajo tudi večja pakiranja.Sam,men so Moste predaleč.Ampak zakaj potem tega ne prodajajo tudi po ostalih trgovinah? Mislim,da nisem edina,ki bi mi ugajala večja pakiranja:zmeden2:
Kako se pa vam zdi?

lp
Kepica

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem