writing-img

Kje pa katera

clock-img

03.06.2005, 09:47

clock-img

Micy

pencil-img

726

Dobro jutro dober dan.

No povejte mi ,kje lahko kupim kako kremo za strije pa katero, ker nekaj strij že imam ker me je razpotegnilo ravno v spodnjem delu trebuha in to zato ker sem se v enem letu zredila 20 kg.

No prosim.Sm fejst ane.

clock-img

03.06.2005, 09:50

clock-img

kofetek2010

pencil-img

9555

a nekaj jih že imaš, pa bi še takšno kremo za strije :zmeden2::zmeden2::zmeden2:

jaz bi raje takšno proti strijam :)-

clock-img

03.06.2005, 09:51

clock-img

*Neja*

pencil-img

193

Strije, strije, strije...

Meni je bilo najboljše mandljevo olje. Al pa baby olje. Sicer je potem vsepovsod vse mastno (pižama, posteljnina), ampak je boljš prat in likat posteljnino kot pa strije, ne? ;););)

Mogoče ti še druge kaj pomagajo.

Pa pa

clock-img

03.06.2005, 09:52

clock-img

Anonimen

Krem en kup...imen ne vem...poleg krem pa ti svetujem olivno olje.
Če pomaga pri brazgotinah bo tud tebi za strije.Izginile seveda ne bojo,nove ne bodo nastale.če boš masirala in se mazala z oljem al pa kero drugo kremo.Ko enkrat strije že imaš so za vedno.:((

clock-img

03.06.2005, 09:52

clock-img

kimi

pencil-img

3836

strije ti ne bodo šle stran s kremo...če želiš pojdi k osebnemu zdravniku in ti napiše brezplačno učinkovito kremo ki jo zmešajo v lekarni

clock-img

03.06.2005, 09:53

clock-img

nejcko

pencil-img

6556

Caretejevo maslo od L´Occetena, samo je hudičevo drago. Jaz prisegam na navadno olivno olje!!!!!

clock-img

03.06.2005, 09:54

clock-img

kepica

pencil-img

2080

Olja Micy!

Jest sem v nosečnosti sprobala ful krem.Ene so mi zaradi nosečnosti celo smrdele in jih nisem mogla uporabljat-recimo Sanosan.Med tem sta se mi na trebuhu naredile dve striji in sem že čist obupala,potem sem pa odkrila kremo Elancyl in se začela mazat z njo dvakrat na dan,ker sem imela zelo suho kožo in je pomagalo.Še tisti dve striji sem spravla stran:bravo: Zdej nimam niti ene.Kremo zelo priporočam.Je pa res,da je vsaka koža razred zase in eni paše to,drugi ono.Poskusiš pa lahko.
Veliko sreče ti želim.

lp
kepica

clock-img

clock-img

Micy

pencil-img

726

Ja straan itak ne bojo šle to vem ker sm pujska, amapak zanima me zato da jih ne bo še več zdej k bo trebušček začel rast. No se vam zahvaljujem za nasvete. Ja sej sm jest tu čudn za strije kremo bi jest mela,, nene protiiii strijam sm mislna.:)-

clock-img

clock-img

nejcko

pencil-img

6556

Neva, si me prehitela. Ja, olivno olje je zame zakon.

clock-img

03.06.2005, 10:07

clock-img

Anonimen

Pa zizik ne pozab mazat ;)

clock-img

03.06.2005, 10:40

clock-img

Olivija

pencil-img

2194

Vprašaj v lekarni za kakšno kremo proti brazgotinam, te naj bi pomagale pri že nastalih strijah. Ena fejst dobra obstaja, ki se jo je včasih dobil samo v Avstriji. Bom doma pogledala, kako se ji reče, ker sem trenutno še "pridno" v službi.

Drugače pa trenutno uporabljam Weledino olje za nosečnice, pa zankrat ni kakšnih neprijetnih sprememb na koži :zmeden: - samo upam pa lahko, dabo tako ostalo.

LP

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem