cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Kje pa vi čutite brce(višja nosečnost)?

clock-img

02.12.2014, 10:40

clock-img

Anonimen

Živjo!
Mene pa zanima kje ve čutite brce? Jaz sem noseča točno 36tednov pa sem do sedaj čutila brce v želodec, rebra(auč)..zadnje dni pa v zgornjem delu čutim samo počasno premikanje, trebuh kar spreminja obliko. V spodnjem delu je pa zdaj bolj živahno. Malo me skrbi, da se ni naša pupika z ritko navzdol postavila. Ali je mogoče samo prostora zmanjkalo za konkretne brce in zdaj pač bolj z rokami telovadi? Saj veste..firbec pač:)

clock-img

18.12.2014, 09:07

clock-img

ZojaEma

pencil-img

130

Jaz sem v 31 tednu in čutim brce okoli popka, pa tudi malo nižje in višje. Je pa bila še prejšnji teden obrnjena z nogicami navzdol. Upam, da se še obrne. Pri tebi je možno, da ji je zmanjkalo prostora, žal še nimam izkušenj z 36 tednom! Kdaj imaš pa nasledni pregled?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem