writing-img

Kje potrditi izvenzakonsko skupnost?

clock-img

06.05.2008, 14:22

clock-img

Mandek

pencil-img

455

Pozdravljene!

Z dragim pričakujeva bebo oktobra in bova vložila prošnjo za neprofitno stanovanje. Nekako se želiva rešiti oderuških najemnin privatnikov, zato upajmo na najboljše. Vlogi pa moram priložiti potrdilo o izvenzakonski skupnosti, zato pa se tudi obračam na vas. Rada bi izvedela malo več o tem postopku in o ceni, ki jo moram plačati pri oddaji prošnje za overjeno listino. To se ureja na občini,ne?
Hvala za pomoč

clock-img

06.05.2008, 14:24

clock-img

Anonimen

Te cenej pride če se oženš, k je zastojnuser posted image
Isto greš na občino podpisatuser posted image

clock-img

06.05.2008, 14:25

clock-img

Mandek

pencil-img

455

Ženla se bova pa drugo leto, tko da bom tokrat pojedla muhe iz te sileuser posted image
Pa ohcet niti ne bo zastonj....user posted image
Kok torej stane? Pa kok časa čakaš?

clock-img

06.05.2008, 14:44

clock-img

Anonimen

Najbolje je, da obrazec, ki ga Občina da poleg vloge (za izvenzakonsko skupnost), izpolnita in odnesete overit podpise na pristojno upravno enoto. Cena? Ne vem, če je 2€. In to dobiš takoj. In je tudi veljavno takoj.

clock-img

06.05.2008, 15:02

clock-img

sinnerka

pencil-img

235

uu pri nas treba poroko plačat 30e user posted image aja midva živiva v izven zakonski skupnosti in nisva nikjer nič prijavljala mene so samo vprašali če  sem samohranilka pa sem rekla da ne da sva s fantom skupaj pa to je to

clock-img

06.05.2008, 16:30

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: sinnerka

uu pri nas treba poroko plačat 30e user posted image aja midva živiva v izven zakonski skupnosti in nisva nikjer nič prijavljala mene so samo vprašali če  sem samohranilka pa sem rekla da ne da sva s fantom skupaj pa to je to

Letos so to ukinili. Poroka je zastojn.

clock-img

11.05.2008, 19:33

clock-img

Hator

pencil-img

756

Čist zastonj ni. Če ne drugega, je treba plačat upravno takso. Ampak zanemarljivo. Če bi bilo samo to...user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem