writing-img

Kje prodat stare knjige?

clock-img

19.04.2008, 09:21

clock-img

Anonimen

No pri nas praznimo staro hišo in je veliko knjig ki so tudi čes 100 let stare...kje mislite da bi jih najlažje prodala ...

clock-img

19.04.2008, 09:28

clock-img

Anonimen

Na boljšjaku v Ljubljani, antikvariat mogoče (na Mestnem trgu v Lj)), ampak mislim da trenutno knjig ne sprejemajo, Bukvarna (Kongresni trg, Lj)

Ne pričakuj pa nekih visokih cen, mi smo npr. ponosni lastniki nekaterih prvih izdaj (Cankar, Slomšek,...), pa so ocenjene za 10-20 evrov, maksimalno 50€ za bolj redke izdaje. Nič torej, žalostno. Saj ne d abi jih prodala, mi preveč pomenijo

clock-img

19.04.2008, 10:28

clock-img

Volga

pencil-img

9346

IZVIRNO SPOROČILO: Ankica

Na boljšjaku v Ljubljani, antikvariat mogoče (na Mestnem trgu v Lj)), ampak mislim da trenutno knjig ne sprejemajo, Bukvarna (Kongresni trg, Lj)

Ne pričakuj pa nekih visokih cen, mi smo npr. ponosni lastniki nekaterih prvih izdaj (Cankar, Slomšek,...), pa so ocenjene za 10-20 evrov, maksimalno 50€ za bolj redke izdaje. Nič torej, žalostno. Saj ne d abi jih prodala, mi preveč pomenijo

Enako pri nas. Ogromno starih knjig, pospravljenih v škatlah. Mi ni, da bi jih prodajala.

clock-img

19.04.2008, 10:37

clock-img

Freycha

pencil-img

8389

jaz takih starih knjig ne bi prodajala.... jih imamo doma kar nekaj, pa tudi ni nobenega "načrta", da bi se jih prodajalo....

clock-img

19.04.2008, 18:58

clock-img

Anonimen

Ah kam naj jih pa dam?
Res nimam kam z njimi...da se mi valjajo po kleti pa tud nima pomena...

clock-img

19.04.2008, 21:36

clock-img

nejcko

pencil-img

6556

Če se želiš knjig resnično znebiti, mislim, da to ne bo težko, vendar vedi, da kakšnega velikega zaslužka ne bo; če bo sploh.

Imaš več možnosti:
- antikvariat: vprašanje je, če ti bodo knjige sploh vzeli oz. če ti bodo vzeli vse, ocenili ti jih bodo pa res na minimalca, torej bo zaslužek zelo boren, če sploh bo.
- daj oglas, če jih kdo kupi, ampak velikega zaslužka ne pričakuj.
- bukvarna - tam ti knjig ne odkupijo, vzamejo pa čisto vse knjige - torej je to najlažja pot, da se knjig znebiš, vendar zaslužka ne bo pa nobenega.
- daj oglas, da knjige podarjaš.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem