writing-img

Kje se dobijo dobre torte?

clock-img

13.09.2012, 14:30

clock-img

kokosh

pencil-img

524

Zbiram predloge, kje lahko najdem čimbolj okusno in natur sadno torto (jagodovo?, 20-25 kosov) v okolici Ljubljane ali v smeri proti Gorenjski po normalnih cenah. Slaščičarne tipa Zvezda, Confetto odpadejo, ker se mi zdi pretirano dati 2.5+ EUR/kos. Industrijske torte tipa Kranjski kolaček, Leclerc, Spar se mi pa zdijo preveč umetnega okusa.

Hvala.

clock-img

13.09.2012, 17:30

clock-img

MioBambino

pencil-img

410

clock-img

13.09.2012, 23:11

clock-img

takotako

pencil-img

608

Razpotnik- v Domžalah

clock-img

14.09.2012, 06:07

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

IZVIRNO SPOROČILO: takotako

Razpotnik- v Domžalah

tudi jaz pri poročam Razpotnika.njihove torte so res mmmmmmm-zakon!
www.razpotnik.si/

< Sporočilo je popravil Čebel@ -- 14.9.2012 6:08:50 >

clock-img

14.09.2012, 09:53

clock-img

Zora*

pencil-img

195

clock-img

14.09.2012, 18:29

clock-img

MioBambino

pencil-img

410

Danes bila pri Razpotniku v Domžalah- zelo prijazen moški naju je sprejel, nama ponudil piškote, žal pa nimajo tort po kosih, tako da sva šla naprej v Lenček(Domžale), kos torte po 2,60 eur, dobro, ne zgleda industrijsko.

clock-img

17.09.2012, 14:47

clock-img

Nika v službi

pencil-img

5222

Torte z Gorenjske, glej FB.

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

clock-img

17.09.2012, 16:17

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: MioBambino

Danes bila pri Razpotniku v Domžalah- zelo prijazen moški naju je sprejel, nama ponudil piškote, žal pa nimajo tort po kosih, tako da sva šla naprej v Lenček(Domžale), kos torte po 2,60 eur, dobro, ne zgleda industrijsko.

Če sta bila že v Domžalah škoda da nista šla raje v GM-a imajo noro dobre torte ... sploh nutelina je fenomenalna ... je pa samo čez glavno cesto od Razpotnika (v rdečih opečnatih blokih poleg vrtca).

clock-img

17.09.2012, 22:33

clock-img

cilla

pencil-img

763

IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi

Torte z Gorenjske, glej FB.

IZVIRNO SPOROČILO: Otika

Če sta bila že v Domžalah škoda da nista šla raje v GM-a imajo noro dobre torte ... sploh nutelina je fenomenalna ... je pa samo čez glavno cesto od Razpotnika (v rdečih opečnatih blokih poleg vrtca).

Podpis pod oboje.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem