cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Kje se jo da kupit?

clock-img

29.07.2007, 18:42

clock-img

nora

pencil-img

601

Mislim na knjigo Dojenje in materinstvo iz srca. Katera založba jo izdaja?

clock-img

29.07.2007, 18:49

clock-img

sandra85

pencil-img

5983

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1135437

če ti bo kej pomagalo

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

clock-img

29.07.2007, 18:53

clock-img

nora

pencil-img

601

Hvala Sandrauser posted image to sem že prebrala, pa še mamice se pogovarjajo kolk je knjiga dobra, samo nobena ni omenila kje jo je kupilauser posted image vceraj sem vprasala v Mladinski knjigi pa niso jo imeli. Na internetu sem iskala pa nič ne najdem, razen pogovorov na rruser posted image Upam, da bo katera znala povedat.

clock-img

29.07.2007, 18:54

clock-img

sandra85

pencil-img

5983

aja, oprostiuser posted image

bom probala še js kej poiskat

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

clock-img

29.07.2007, 19:03

clock-img

sandra85

pencil-img

5983

sem mal pogledala po raznih založbah pa nič....na strani prešernove družbe piše celo, da ta knjiga ni več v prodaji...

clock-img

29.07.2007, 20:08

clock-img

Pikica pokica

pencil-img

796

Kolikor sem zasledila, je ta knjiga razprodana. Jaz sem jo kupila skoraj 4 leta nazaj in je res fajna.
Izdala jo je založba Vale-Novak.

Nora, če je ne boš dobila, ti jo lahko jaz posodim. Zagotovo še v naslednjih dneh pridem kaj v LJ in se lahko dobiva, če želiš. Piši mi na ZS, če je ne dobiš.

PA PA

clock-img

30.07.2007, 08:01

clock-img

puncica

pencil-img

9847

Knjiga je razprodana, jaz sem jo dobila v knjižnici in pri G. Tako da če lahko si jo sposodi in skopiraj, druge možnosti trenutno ni.

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

clock-img

30.07.2007, 08:11

clock-img

ella79

pencil-img

4871

Katera založba jo izdaja?

Izdala jo je leta 1999 založba Vale-Novak. Tudi jaz mislim, da je razprodana.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem