writing-img

Kje ste bili?

clock-img

09.07.2010, 15:16

clock-img

janastar

pencil-img

60

Pozdravljeni! A ste že iz dopustovanja? No, mi se bomo konec julija odpravili  na morje- destinacija pa je še v zraku. Kje ste bili, kaj priporočate, katere kraje, hotele, plaža za malčke,...

Lep dan!

clock-img

09.07.2010, 16:16

clock-img

alejna

pencil-img

161

ce gres na Hrvasko...meni so vsec "Tucepi",mesto pri Makarski,hotel "Alga"...Hotel ima super bazene,morje 20 metrov od hotela,sobe urejene,klimatizirane,hrana dobra...skratka SUPER.to leto smo se sicer odlocili za Tunizijo,ampak mene se vedno vlece da bi sla v Tucepe.

clock-img

12.07.2010, 11:20

clock-img

ellie

pencil-img

1403

Mi smo sicer že bili na morju...na Visu. Ampak iščemo še kakšno drugo varjanto za začetek avgusta. In sem zdaj malo gledala na internetu...in že dvomim, da bomo sploh kam šli. Vprašanje, če je sploh še kaj pametnega fraj...da o cenah ne govorim. Ker smo najprej nameravali it septembra...zdaj vidim, da bomo avgusta za enako stvar dali točno 1x večuser posted image

clock-img

12.07.2010, 21:19

clock-img

koala.cek

pencil-img

2219

Hotel Vespera. Bili z enoletnikom in 3,5 letnikom. Super. Otroka uživala. Midva uživala. Hrana kraljevska, mini klub za otroke, igrala pred hotelom, hotel ob morju, plaža, klima....fantastično. To jo to. Drugo leto zagotovo spet pridemo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem