cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Kje uredim zdrav. zav. za novorojenčka?

clock-img

15.03.2006, 16:59

clock-img

Ines.

pencil-img

299

Mi lahko pomagate, kje lahko uredim zdravstveno kartivo za dojenčka. Sedaj smo stari 11 dni in čas teče, jaz pa sem totalno pozabila, kam se moram obrniti, da dobim to kartico preden poteče 60 dni od rojstva našega pikca?

Najlepša hvala in lepo popoldne!

Ines.

clock-img

15.03.2006, 17:16

clock-img

ona

pencil-img

3685

Greš na ZZZS,kjer vse urediš in potem ti kartico pošljejo po pošti.Ne vem
pa točno kaj moraš vzet s sabo,verjetno,da rojstni list in po komu bo zavarovan!

clock-img

15.03.2006, 17:47

clock-img

Naja31

pencil-img

5653

Tvojemu delodajalcu, če bo otrok po tebi zavarovan, ali partnerjevemu, če bo njemu, pošlji rojstni list in poem morajo oni to naprej poslati na ZZZS. Ti nič sama ne urejaš, tvoja kadrovska mora to urediti.

Pa brez skrbi, na prvem pregledu pri 1. mesecu gre lahko otrok še na tvojo kartico (oz. kartico osebe po kateri bo zavarovan).

clock-img

15.03.2006, 19:31

clock-img

soncek&luna

pencil-img

1589

tako kot je napisala Naja31

Mami, pika moja!

clock-img

16.03.2006, 17:32

clock-img

Ines.

pencil-img

299

Najlepša hvala obema za pomoč. Takoj jutri se lotim dela.

clock-img

19.03.2006, 16:32

clock-img

jasnica

pencil-img

232

Ali grem lahko sama na ZZZS? Moja šefica je nezanesljiva in rada takšne stvari pozabi uredit.

Rebeka je najlepše kar se mi je zgodilo v življenju!

clock-img

22.03.2006, 08:57

clock-img

tinkatonka

pencil-img

5211

jasnica....vprašaj šefico, če greš lahko sama prijavit. Kupiš obrazec MDČ, prijava družinskega člana. Na obrazcu je tam kjer vpisuješ delodajalca potrebno vnesti tudi registrstko številko zavezanca, ki ti naj bi jo zaupala šefica. Pa seveda ti mora ta obrazec podjetje poštempljati in odgovorni v podjetju tudi podpisati.

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem