writing-img

Kje v Grazu?

clock-img

18.06.2007, 09:57

clock-img

AKP

pencil-img

1004

Zanima me, kje v Grazu prodajajo otroško opremo. Ali ste šle tja kupit postelje, posteljnino, vozičke... ali pa ni neke cenovne razlike pa ste kupovale pri nam.

clock-img

18.06.2007, 11:27

clock-img

Anonimen

V Toysu, pa še kje drugje...

Vendar se mi zdi, da je v Toysu kar ugodno, čeprav velike razlike med nakupom tam in tukaj ni.

Je pa odvisno, kaj želiš kupiti.

clock-img

18.06.2007, 11:35

clock-img

AKP

pencil-img

1004

Sodelavka se zanima za otr. posteljo, posteljnino in Peg Perego voziček (tisti model, ko je pliko + košarica + avtosedež). Ne pozna ringaraje in sem ji takoj objasnila, da bo tukaj dobila vse potrebne informacijeuser posted image .

clock-img

18.06.2007, 12:12

clock-img

BLAŽIKA

pencil-img

2664

Za vozičke je najbolje iti v toys ali ba v xxxl lutz v leibnitzi. V toysu sicer tudi imajo postelje, vložke in pohištvo, vendar se več tega in še ugodneje najde v ikei ki je samo par sto metrov vstran.user posted image

Moja punčka je moja največja sreča.

clock-img

19.06.2007, 19:25

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Tudi Kika ima lepo izbiro vse opreme, cene pa niso ravno najnižje.

Mi smo kupovali malo tu, malo tam.... kjer smo pač kaj lepega in ugodnega našli.

clock-img

03.07.2007, 09:25

clock-img

ajtak

pencil-img

2830

Midva sva posteljico kupila v Baby1one trgovini, ki je med Kiko in Toys-om v Grazu.

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

clock-img

03.07.2007, 10:26

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

V Grazu imaš Toys, Trio, Kiko, Ikeo -> tukaj dobiš vse od vozičkov do posteljnine.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem