writing-img

Kje v LJ prodajajo volno?

clock-img

30.09.2009, 12:27

clock-img

Abra

pencil-img

2567

Pa da je velika izbira. Rabim tanko in kvalitetno volno, najbolje mešanico. Cena ne igra kake vloge, ker tega ne rabim veliko, rabim pa velik izbor barv.

clock-img

30.09.2009, 12:47

clock-img

mala maja

pencil-img

3204

če ti ni odveč se zapelji do Škofje Loke, tam ima Gorenjska predilnica svojo trgovino. Imaš full izbireuser posted image user posted image

pa še link http://www.lokateks.si/

clock-img

30.09.2009, 12:53

clock-img

Mikica

pencil-img

524

Veletekstil v Cityparku. 

clock-img

30.09.2009, 12:57

clock-img

Abra

pencil-img

2567

Če ne bo druge, se bom tut do Škofje Loke zapeljala user posted image bi pa raje to med sprehodom opravila. Včasih so v LJ vsepovsod prodajali volno (ali pa se mi je zdelo), zdaj pa res ne vem več kje.
Kakšna pa je izbira barv v ŠK? Se bojim, da ravno "mojih" ne bo ... že zaradi tega, bi rada kakšno trgovino, ki ima več proizvajalcev.

clock-img

30.09.2009, 12:58

clock-img

Abra

pencil-img

2567

Veletekstil v Cityparku. 

hvala, to mi je že bližje user posted image

clock-img

02.10.2009, 21:47

clock-img

pika74

pencil-img

6782

Abra bo štrikala user posted image user posted image user posted image

...jaja... zdej prihajajo hladni dnevi, ko bo luštno bit na kavču pod dekco... in štrikat na toplem user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

clock-img

02.10.2009, 21:49

clock-img

sonček33

pencil-img

11583

jaz bom tudi---no ne bom štrikala, bom pa na star način s pomočjo tkalske deščice naredila šale za darila..

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

clock-img

02.10.2009, 21:50

clock-img

Pia73

pencil-img

4176

IZVIRNO SPOROČILO: pika74

...jaja... zdej prihajajo hladni dnevi, ko bo luštno bit na kavču pod dekco... in štrikat na toplem user posted image

Pika74, vidim da si na tekočem z modnimi trendi in si si že nabavila volno prave barve.

Žal ne vem kje prodajajo volno.

Ja, ja,...

clock-img

02.10.2009, 22:03

clock-img

Onasiss

pencil-img

6379

V NKD-ju na Rudniku sem jo videla, da jo imajo....

So what....

clock-img

02.10.2009, 23:03

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

sem glih danes jamrala, da je zdaj volna neka huda redkost v trgovinah user posted image mislim, kot da je to ena eksotična stvar iz kitajskee ali sibirije, mi pa tega ne delamo, ker je "čudno". mi je potem še naša negovalka omenila, da je to zato, ker so vse cote cenej od volne in se ne splača več prodajat. mislm.. user posted image

aja, a se jo da pri nas kje online naročit in kupit?

< Sporočilo je popravil mateyka -- 2.10.2009 23:04:15 >

clock-img

04.10.2009, 22:15

clock-img

Abra

pencil-img

2567

IZVIRNO SPOROČILO: pika74

ha, ha user posted image user posted image ne bom, ker ne znam. Najbrž zato tudi nimam pojma, kje volno prodajajo user posted image bo pa moja pupa imela naštrikano kapo, rokavičke in šal, jaz moram samo volno nabavit user posted image jaz mam pod dekco kar laptop user posted image

clock-img

04.10.2009, 22:21

clock-img

Abra

pencil-img

2567

IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

jaz bom tudi---no ne bom štrikala, bom pa na star način s pomočjo tkalske deščice naredila šale za darila..

Sonči, kako si ti pridna! Že na darila misliš user posted image kako ti pa z Lovrom še uspe kaj narest? Meni ne ratuje kaj posebno, je pa res pupa živ poper...

Mateyka, jaz si pa volne ne bi upala online naročit, se mi zdi, da jo je treba kar v živo videt. Sploh barve znajo bit problem. Je pa res čista žalost v štacunah.

Aja, kje pa je ta trgovina NKD? Še nikoli slišala user posted image v supernovi je menda ni?

clock-img

04.10.2009, 23:05

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

vem, da jo ma veletekstilv BTC-ju, ker je bilo omenjeno neko znižanje volne v enem njihovem reklamnem letaku, pa mi je tok odročno tja lazit..
jaz tudi nimam pojma katera trgovina je NKD? user posted image

Abra, vem da ni ravno idelano online volne kupovat, sicer rabim samo sivo in roza - rada bi tamali naredila tak brezrokavnik-tuniko s kratkimi rokavi in čez rit, iz garna. vsi poverbani brezrokavniki so ji premajhni in sem mislila, 4 klobčiče vzet, ker je mali kos bi ga po moje seštrikala v parih tednih. samo sem zdaj ugotovila, da je volna zdaj postala muzejski eksponat.. user posted image

clock-img

05.10.2009, 07:17

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

Če se ne motim je NKD blizu leclerca oz tam ko je babycenter in kik

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem