cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Kkdaj spolni odnosi po operaciji?

clock-img

20.09.2006, 19:57

clock-img

mozart

pencil-img

185

Pozdravljene,

danes je 6 dni od operacije-laparoskopije, hsg in odstranitve pregrade v maternici. Pri vseh dejstvih katerih mi je zdravnik povedal po operaciji sem pozabila vprašati kdaj imam lahko spolne odnoseuser posted image ? Je že kar krizauser posted image .  Daj povejte vaše izkušnje in mnenje.

lep pozdrav.

clock-img

21.09.2006, 05:44

clock-img

Anonimen

moje izkušnje, meni na kraj pameti ni pršlo, da bi tako hitro skočila med rjuhe, kar zmrazilo me je, ko sem pomislila, da mi bo nekdo tam dol kaj šaru. Pa mi moj stalno govori mala nimfomanka. Poleg tega nam je G po operaciji reku, da vsaj 2 tedna nič telovadit. Punca, rane se ne celijo tako hitro, si vseen bila pod nožem, pa še šivi. Kaj hitro lahk pride do kakega vnetja oz. infekcije. Če pa misliš, da si zdrava in da boš prenesla, ti pa itak ne morem braniti tega. 

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem