writing-img

Kljub menstruaciji

clock-img

13.08.2008, 08:21

clock-img

Anonimen

Punce, spet imam eno vprašanje, in sicer: ali sem lahko noseča kljub menstruaciji? Z možem se trudiva že nekaj mesecev, tudi test sem naredila in je bil negativen. Potem sem dobila user posted image  k je trajala samo pet dni. Zdaj pa že tretje jutro bruham. Ali je možno, da sem user posted image .

Pa kateri test mi iz iskušenj najbolj predlagate???? user posted image

clock-img

13.08.2008, 08:58

clock-img

kajsica

pencil-img

1106

Anonimna, ne vem kaj naj ti rečem. Malo težko da bi bila noseča, ker slabo ti je lahko zaradi 1001 stvari, lahko so tudi živci, lahko pa da si tudi noseča.

Poglej najbolj siguren je CB, poskusi naredit tega.

Vso srečo za naprejin naj se vama želja čimprej izpolni!

clock-img

13.08.2008, 09:25

clock-img

nf

pencil-img

1164

Lahko si noseča. Ali te bolijo prsi oz imaš kak drug znak poleg bruhanja? Naredi test in sporoči!!

clock-img

13.08.2008, 09:30

clock-img

jazzz27

pencil-img

3975

Nerodna reč! Če je bil test negativen in si imela pet dni menstruacijo.....ta bo tesna!! Razlogov je lahko milijon zakaj bruhaš!!! Lahko pa je samo navidezna nosečnost....od same psihe imaš znake nosečnosti.....ne vem, po moje nisi noseča.....sta dva močna dejavnika, ki kažeta na -!

Pojdi zdravniku ali šeenkra ponovi test čez par dni!!!

Želim ti vso srečo!!!

clock-img

13.08.2008, 09:35

clock-img

ursa30

pencil-img

2347

kot so ti že punce povedale, pojdi v lekarno, kupi test Clearblue, ta je najbolj zanesljiv, pa srečno.

clock-img

14.08.2008, 22:47

clock-img

kitka1

pencil-img

327

Moja sodelavka je imela čisto navadno menstruacijo in šele kasneje je ugotovila, da je bila takrat že noseča. Verjetno ponagajajo hormončki - sluznica se zaradi kakšnega neravnovesja lušči (menstruacija), zarodek pa se je tako dobro "zasidral", da se ne pusti "odplakniti". Najbolje je, da preveriš s tesom ali krvnim testom, saj menstruacija očitno ni 100% znak, da ni nosečnosti.

clock-img

15.08.2008, 14:59

clock-img

Anonimen

moja mami je imela 3 mesece mestruacijo k je mene nosla

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem