cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Klomifen

clock-img

11.01.2010, 17:43

clock-img

Lidia Kosmerlj

pencil-img

2

Spoštovane uporabnice foruma,

nujno potrebujem škatlico klomifena, če ima prosim katera od vas viška ali za prodat?
Jemljem ga že 4 mesece, po pol tabletke od 3.do 7.dne. 

Ginekolog pravi, da če po štirih mesecih ni uspelo, da bo potrebno kaj drugega storiti,
jaz bi pa vseeno še poskusila s klomifenom, vsaj do 6. meseca.

Sporočite mi lahko na naslov:
Lidia.kosmerlj@gmail.com

Lep pozdrav!
L

clock-img

11.01.2010, 17:50

clock-img

Katjusa

pencil-img

12159

IZVIRNO SPOROČILO: Lidia Kosmerlj

Spoštovane uporabnice foruma,

nujno potrebujem škatlico klomifena, če ima prosim katera od vas viška ali za prodat?
Jemljem ga že 4 mesece, po pol tabletke od 3.do 7.dne. 

Ginekolog pravi, da če po štirih mesecih ni uspelo, da bo potrebno kaj drugega storiti,
jaz bi pa vseeno še poskusila s klomifenom, vsaj do 6. meseca.

Sporočite mi lahko na naslov:
Lidia.kosmerlj@gmail.com

Lep pozdrav!
L

zakaj pa ti doze ne poveča sej pa v navodilih piše, da se doza potem povečuje do željenega učinka... lahko, da na pol tabletke ne ragiraš. A ti je delal UZ?
jst sem prvič zanosla že prvi ciklus po 1 tableto.... v drugo sem jemala 3 cikluse po 1 in potem mi je dal 2 ciklusa po 2 ki pa sem jih jemala samo en ciklus potem sem pa imela ful težave s suhostjo in mi je v lekarni rekla, da je možno, da je od klomifena pa sem ga prekinla in čez 2 meseca poskusla z eno tableto (ker sem še imela doma) in sem zanosla......
poskusi se zmenit z G, da ti ga še da in da ti poveča odmerek povej, da v navodilih tako piše in da bi rada poskusla......

Upam, da bo uspelo....

clock-img

11.01.2010, 18:08

clock-img

Lidia Kosmerlj

pencil-img

2

Saj to bi želela jaz, vendar ginekolog vztraja da je potrebno še kaj drugega, če ni uspelo v 4 mesecih. On mi ne da več klomifena;(

V začetku me je spremljal in so bile ovulacije, potem pa ne več.

Zato se obračam na uporabnice foruma, če ima katera Klomifen na zalogi in ga ne potrebuje več?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem