writing-img

Klomifen in brez menstruacije

clock-img

10.08.2011, 16:55

clock-img

tiky

pencil-img

48

Živjo

sem nova klomifenka. Ta mesec sem začela z jemanjem klomifena in po jemanju sem imela ves čas bolečine in špikanje v jajčnikih, zato sem mnenja, da je ovulacija menda bila. Sedaj pa je že 34. dan in ni ne duha in sluha o user posted image . Vse me boli spodaj že od 28. dne in tudi prsi me bolijo. Naredila sem test, a je pokazal minus. Nimam nobenega izcedka in zadnjič me je med user posted image zelo bolelo tako, da sva prekinila. Do kdaj naj čakam na user posted image ? Kaj naj naredim?

clock-img

10.08.2011, 17:08

clock-img

mausikaa

pencil-img

1822

pojdi na krvni test, pa boš za sigurno vedela kje si...

[img]http://lb1f.lilypie.com/hVkrp2.png[/img]

clock-img

10.08.2011, 17:13

clock-img

tiky

pencil-img

48

Ali pride user posted image gotovo, če jemlješ klomifen? Kdaj ste jo vi dobile? 

clock-img

10.08.2011, 17:30

clock-img

olana

pencil-img

403

Po klomifenu ponavadi zamuja, bo že prišla, če je test negativen. Odvisno koliko maš dolg ciklus, pri meni je bil ciklus dolg 28 dni, prišla je pa 32 dan.

clock-img

11.08.2011, 09:59

clock-img

tiky

pencil-img

48

No upam, da čimprej pride, da začnemo nov krog. Kar težko jo je čakat.

clock-img

11.08.2011, 14:32

clock-img

Ga_ga

pencil-img

70

Če je še kak teden ne bo pa ponovno naredi test. Meni M ni nikoli zamujala. V navodilih piše kdaj najkasneje lahko pride do ovulacije, 14 dni po tistem naj bi prišla M... Pa zračunaj user posted image

< Sporočilo je popravil Ga_ga -- 11.8.2011 14:33:59 >

clock-img

11.08.2011, 15:06

clock-img

drejcisu

pencil-img

98

Pri meni je vsak mesec jemanja Klomifena zamujala imela sem jo tudi na 32 dni. Sem pa redno vsak mesec hodila na uz foliklov tako da sem točno vedela če imam ovulacijo ali ne....user posted image

clock-img

12.08.2011, 12:52

clock-img

tiky

pencil-img

48

Danes sem govorila z ginekologinjo in pravi, da naj ponovim test in da če jo čez en teden še ne bo, da se moram naročiti, da me pregleda, med tem pa ne smem nič user posted image . Jah večraj sva user posted image in je bilo malo krvi, danes ni nič. Mogoče je pa to znak, da kmalu pride.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem