cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Kmečki turizem

clock-img

07.08.2007, 13:46

clock-img

Suzi*

pencil-img

4556

Z našo družinico smo razmišljali da bi letos septembra za spremembo krenili za kakšen teden na kmečki turizem. Bi tam spali in jedli, pa fino bi bilo če imajo kakšne živali zaradi našega 2,5 letnika, ni pa nujno. Potem bi pa malo okrog hodili na izlete.

Če ima kdo kakšno fino varianto, naj prosim sporoči! Nam je pa čist vseeno v katerem koncu Slo. je to.

Hvalaaaa! user posted image

lp, Suzi

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

clock-img

07.08.2007, 14:19

clock-img

sonček33

pencil-img

11583

suzi na tem forumu je pod istim nalsovom kmečki turizem že nekaj idej, malo poglej

clock-img

07.08.2007, 14:49

clock-img

Jessy

pencil-img

6727

Tukaj je lepo:
Kmetija Želinc

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

clock-img

08.08.2007, 11:06

clock-img

Suzi*

pencil-img

4556

Vem, Sonček, da je blo že nekaj idej, pa sem hotla še iz kakšnega drugega dela Slo slišat kakšne dobre izkušnje.

Jessy, hvala. Zanimiv predlog.

Za še kakšno preizkušeno varianto se lepo zahvaljujem!!!

clock-img

08.08.2007, 13:52

clock-img

Lenny

pencil-img

3241

clock-img

08.08.2007, 22:37

clock-img

caillou

pencil-img

1854

Mi gremo septembra k šternovim. Komaj že čakamo.

Homines quod volunt credunt. -- "Ljudje verjamejo to, kar želijo." (Julij Cezar)

clock-img

09.08.2007, 11:31

clock-img

Suzi*

pencil-img

4556

Lenny, še preden sem zdaj to vidla, smo že rezervirali v Robanovem kotu. user posted image
Povej mi prosim še kaj več kako je tam. Hrana, nastanitev, prijaznost? Kam ste hodili naokrog? A je kaj igral za otroke? Gospa na kmetiji je rekla, da ja.

Tole pri Šternovih pa tudi ok zgleda....bo pa za drugič! user posted image

clock-img

09.08.2007, 12:25

clock-img

Lenny

pencil-img

3241

user posted image  Po moje vam bo všeč.
Pri hiši je velik travnik, igrala tudi, pa živali se lahko čisto od blizu gledajo. Za otroke je to super doživetje. Sprehodi so lahko krati ali dolgi, vsekakor v izredno lepem okolju in na svežem zraku. Gospodinja pove, kam se splača napotiti.
Sobe so v kmečkem stilu, ogromno lesa, absolutno čisto. Prava idila. Kuhinja domača, štruklji, gobova juha, domače mleko, zeliščni čaji, domača goveja juha, kislo mleko, ajdovi žganci, zelenjava.
Ko se vrnete, pa javi, kako ste bili zadovoljni. Lep dopust vam želim!

clock-img

09.08.2007, 12:30

clock-img

Suzi*

pencil-img

4556

Superca!! Hvala.user posted image

Ko se vrnemo sredi septembra, pa sporočim kako je bilo.

clock-img

19.09.2007, 14:58

clock-img

Suzi*

pencil-img

4556

Poročilo:

Mi smo bili s to kmetijo Govc-Vršnik v Robanovemu kotu zelo zadovoljni. Ljudje so zeloooo prijazni, okolje je lepo za dol past, mir, ogromno možnosti za izlete ali pohajkovanja, hrana je odlična, domača, zelooo okusna, tudi prostori zelo urejeni in čisti, za otroke nekaj igral zunaj, v jedilnici pa ogromno (od knjigic, kock, sestavljank, avtomobilčkov- zelo pohvalno), lahko si za branje sposodiš kakšno od številnih knjig, ki jih imajo. Super!!! user posted image user posted image

Nam se je edino dopust žal predčasno zaključil, ker je mali zbolel. user posted image  Bomo pa sigurno ponovno šli k njim, mogoče že prav kmalu, ko bo sneg. Odprto imajo namreč celo leto (edino nekje v novembru za nekaj časa zaprejo).

clock-img

19.09.2007, 16:28

clock-img

Primoza

pencil-img

4733

Zelo prijazno od avtorice vprašanja, da se je potrudila in strnila (koristne) vtise.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem