writing-img

Knjiga "To sem jaz"

clock-img

13.12.2004, 10:02

clock-img

lidia

pencil-img

501

Punce,

a je katera odkrila še kakšno drugo knjigo za vpisovat vse o otroku, gledala sem knjigo TO SEM JAZ pa se mi zdi malo kičasta...?

Razmišljam, da bi jo kar sama naredila. Bom vesela vaših odgovorov!!

;)

clock-img

13.12.2004, 10:12

clock-img

sa

pencil-img

651

Jaz vem se za knjigo Moj otrok:zmeden:lp

clock-img

13.12.2004, 10:14

clock-img

tjaga

pencil-img

1955

Hoj,

kaj pa Moja prva leta, a veš koliko te imam rad.
Založba EPTA.

Pa pa
Tjaga
:kava::kuza::kava::kuza:

clock-img

13.12.2004, 10:17

clock-img

lidia

pencil-img

501

sa,

mogoče poznaš založbo, ki jo izdaja?

clock-img

13.12.2004, 10:24

clock-img

KIRA

pencil-img

4944

meni se pa zdi kar v redu. jaz sem jo kupila že na začetku nosečnosti in sem vse not vpisovala, tako da bo moja punči lahko prebrala, ko bo večja - če jo bo zanimalo. je pa lep spomin. notri imam shranjene slike z UZ, potem slike po porodu, njen kodrče, odtise stopal, celo košček njene popkovine sem dala notri - posušen seveda.
je pa edina na našem trgu, ki sem jo dobila v roke, da ima pripravljena že poglavja za nosečnost. vse ostale se začnejo s porodom, ta pa ne, tu pa lahko daš notri celo slike, kako ti je rasel trebuh. JAZ JO PRIPOROČAM.
LP:rozica:

clock-img

13.12.2004, 10:34

clock-img

lidia

pencil-img

501

Slike z UZ je priporočljivo skenirat, ker čez nekaj časa čisto zbledijo!

clock-img

13.12.2004, 10:41

clock-img

KIRA

pencil-img

4944

da bom tak rekla - saj nisem na glavo padla. jaz to dobro vem, da take slike zbledijo. zato pa imam to knjigo - originalne so v kuverti, da ne pride svteloba zraven, one pa imam not zalepljene - sem jih pa še skenirala in dala razvit fotografu, da so kot prave slike.9nebesa
sicer je pa še tolko bolj fajn, ke rimam slikice tudi z IVF - ko je bila mala še embrio. to imaš le redko priložnost videt, kako je zgledal tvoj malček, ko je bil ravnokar spočet. blazno zanimivo.9nebesa

clock-img

13.12.2004, 10:49

clock-img

sa

pencil-img

651

lidia,zalozba je Mladinska knjiga,prodajali so jo pa tudi v Baby Centru..mogoce si jo lahko tam ogledas:zmeden:lp

clock-img

13.12.2004, 11:16

clock-img

mala Zala

pencil-img

458

No, mi imamo pa knjigo, ki jo je izdala založba Didakta, Mali jaz. Tut vredu.

Dober nakup!

clock-img

13.12.2004, 11:51

clock-img

dory

pencil-img

8852

Jaz sem najprej kupla Moja prva leta...pa mi enostavno ni bila vsec...pol sem kupila se Mali jaz in je res super knjiga :)

clock-img

13.12.2004, 14:10

clock-img

mirka

pencil-img

295

Jaz sem pa dobial knjigo Moj otrok - od Maldinske knjige in je tudi zelo fajn. vpisuješ vse od rojstva otroka pa do drugega leta starosti.

Jz sem zelo zadovoljna z njo pa še en kup koristnih nasvetov je napisanih notri.

Adijo!M:sloncek:

clock-img

13.12.2004, 15:56

clock-img

niki5

pencil-img

1902

Mi imamo Mali jaz in mi je res všeč, bolj kot moj otrok katero sem imela pri prvem.

clock-img

13.12.2004, 16:55

clock-img

kepica

pencil-img

2080

Jaz imam obe-Moj otrok in To sem jaz. To sem jaz mi sploh ni všeč,čeprov vsebina je fajn,ker začneš vpisovat že pred porodom in lahko nalepiš tudi slikice od UZ,ampak mi pa oblika ni všeč, pa še grde barve je.Moj otrok mi je pa zelo všeč,je bolj prijaznih barv in lepo oblikovana.Zadaj imaš še celo nekaj strani z nasveti za novorojenčka. Jaz vpisujem samo v to,tisto prvo sem pa kr nekam na stran dala. Ostalih knjig,ki jih omenjate pa še nisem videla,tako da o njih ne morem govort,bi pa rada še kakšno videla.Mogoče bom pa pri naslednjem otroku kupila kakšno drugo.

lp
Kepica

clock-img

13.12.2004, 18:48

clock-img

cinci

pencil-img

403

teh knjigic je en kup.Najbolj da greš pogledat v knjigarno pa bo.
Drugač mam pa jest tud Mali Jaz,pa ful mi je všeč.

clock-img

13.12.2004, 20:46

clock-img

KIRA

pencil-img

4944

meni so pa barve všeč v To sem jaz. niso tako dojenčkaste. saj bo otrok to gledal ko bo večji in se ne bo zmrdoval zaradi dojenčkastih barv...

clock-img

13.12.2004, 20:49

clock-img

kati

pencil-img

42

Jaz imam knjigo MALI JAZ kupila pa sem jo v knigarni v Europarku (v Mariboru).:kuza:

clock-img

14.12.2004, 10:06

clock-img

Blink1

pencil-img

3265

Jaz imam Moja prva leta...narejena je po slikanici A veš, koliko te imam rad...Je ful zlata.:angel:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem