writing-img

Knjiga Dojenček-kaj lahko pričakujete v prvem letu

clock-img

07.09.2007, 08:42

clock-img

Tigram

pencil-img

9

Objave: 5
Član od: 6.9.2007
Status: prisoten user posted image
ŽIVJO !!!

Na pomoč!!!
Smo v obdobju prvega leta in potrebujemo veliko odgovorov na vprašanja kako z malim Aljažem.
Zato bi nujno potrebovali knjigo Dojenček-kaj lahko pričakujete v prvem letu??? kaj lahko pričakujemo v prvem letu, ki je izšla leta 2001 pri založbi Vale Novak.
Ker je ni možno več dobiti v knjigarnah, se obračam na vas dragi forum-ci, če jo ima kdo in je ne potrebuje več, da nam jo proda oz. posodi za skopirati.

Za vse odgovore, ki bi nas pripeljali do knjige, se vam zelo lepo zahvaljujem.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Primoza RR -- 7.9.2007 15:58:53 >

clock-img

08.09.2007, 10:28

clock-img

Marina 1

pencil-img

55

Pozdravljena.
Mi imamo podobno klnjigo.Naslov je Mati in otrok.V njej je vse od nosečnosti,poroda pa vse do enega leta otroka.Je zelo koristna knjiga.Jaz sem jo v obeh nosečnostih prebrala veliko krat in mi je zelo pomagala.Če jo želiš mi piši na ZS in ti jo lahko posodim.

LP Marina

clock-img

11.09.2007, 10:29

clock-img

mojcapj

pencil-img

5

Pozdravljena.
Jaz sem si to knjigo skopirala iz knjižnice. Poglej v knjižnici, če jo imajo.
Sem iz Bele krajine, če bi jo potrebovala, ti jo lahko posodim, se dogovoriva.
Meni je knjiga zelo pomagala, najbolj od večine knjig, kar jih je s to tematiko.
Lp Mojca

clock-img

14.09.2007, 21:06

clock-img

andrejaz

pencil-img

1347

Jaz imam to knjigo in je ne potrebujem več. Če te še zanima, ti jo lahko prodam - piši mi na ZS

Naš sonček Mark se je rodil 30.8.2004, sončica Sara pa 4.8.2006

clock-img

19.09.2007, 09:09

clock-img

Tigram

pencil-img

9

Hvala lepa za vaš odgovor, ki sem se ga zelo razveselila. Za knjigo sem še zainteresirana, zato vas lepo prosim, če me lahko kontaktirate na moj e-mail : nilla@email.si . Zanima me cena in ali ste jo pripravljena poslati po pošti, po povzetju? Oziroma od kod ste, sama sem namreč iz Ljubljane.

Najlepša hvala za vaš odgovor.

Barbara

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem