cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Knjiga Kamasutra v Oni?

clock-img

12.10.2005, 21:11

clock-img

HuAnita

pencil-img

5576

Ne vem, če ste videle majhen oglas v novi Oni, za knjigo Kamasutra.
Že dva dni se sprašujem, kako ga je tisti tip vtak...?
Danes pa me še moj najdražji vpraša, če sem videla tisto, da tudi njemu ni jasno... Sva se pol ure krohotala, zraven pa so padale prav kosmate pripombeuser posted image

clock-img

12.10.2005, 22:47

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Hmmmmmm....sem šla ekstra gledat, pa bi rekla, da se on to malo napravlja. No way, da ga je not spravil, razen če ima zelo dolgega IN zelo mehkegauser posted image . Ali pa ga je not samo malouser posted image . Joe pravi, da se ziher da; no, na meni tega ne bo izvajaluser posted image .

Kakorkoli že, resno dvomim, da ima kdorkoli od tega kak užitek. Razen vidva, ki se režita na ta računuser posted image . No, ne vem, mogoče sem samo jaz tako za luno, da mi take akrobacije ne potegnejouser posted image .

clock-img

12.10.2005, 23:13

clock-img

Magi*

pencil-img

4856

no, potem nisva samo midva tako bukova, ki sva danes to gledala in se čudilauser posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

clock-img

12.10.2005, 23:30

clock-img

Anonimen

Ne, tole pa tud men ne gre skupi. In če slučajno že komu rata, mi je nepredstavljivo, da kaj takega paše.user posted image

clock-img

13.10.2005, 07:55

clock-img

Anonimen

Hmmm zdaj me pa res zanima kaksna je ta poza.. user posted image

clock-img

14.10.2005, 21:44

clock-img

156sw

pencil-img

77

Ta knjiga je na netu (E-mule ali kazza lite). Enostavno vtipkate naslov in jo cez neki casa mate na rac. Je pa v anglescini.....

Lp

clock-img

14.10.2005, 21:59

clock-img

anamia

pencil-img

71

In kakšna je ta poza?Nimamo One in niti kamasutre.

clock-img

15.10.2005, 21:45

clock-img

HuAnita

pencil-img

5576

nič kaj takega nisem našla na netu, bi pa imelauser posted image

clock-img

15.10.2005, 21:49

clock-img

anamia

pencil-img

71

HuAnita...no, če nama nihče ne pove, kakšna poza je to bila, ti povem, da je- se mi zdi da pri mladinski knjigi ali svetu knjige-akcija za knjigo Kamasutra...se mi zdi da je okoli 6.000 sit...
Lep pozdrav

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem