cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Knjiga o dojencku

clock-img

24.10.2007, 14:49

clock-img

Ayo

pencil-img

1607

Hej mamice!

Mi bomo decembra novopeceni starsi, pa me zanima katero knjigo/prirocnik o novorojencku/dojencku bi mi priporocale in po moznosti kje ste jo kupile!

Hvala in LP

clock-img

24.10.2007, 14:52

clock-img

PAJO

pencil-img

771

JZ MISLIM DA TEGA RES NE RABIS,KER SE VELIKO NAUCIS V MATERINSKI SOLI.
PA TUDI V PORODNISNICI TI VSE POKAZEJO KAKO IN KAJ.user posted image user posted image user posted image

clock-img

24.10.2007, 15:15

clock-img

neisha

pencil-img

79

Jaz sem dobila za darilo knjigo Otrok od rojstva do šole, avtor Penelope Leach, kupljena v Baby Centru. Odlično branje. Je pa res, da tega nujno ne rabiš. Malo posluha za dete in zdrava "kmečka" pamet, pa gre. 

clock-img

24.10.2007, 15:36

clock-img

lilka

pencil-img

1380

Tale forum, pa revija Novorojenček in Naraščaj, je blo zame čisto dovolj.

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

clock-img

24.10.2007, 15:49

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

24.10.2007, 17:07

clock-img

Klarita

pencil-img

1226

"Dojenček, navodila za uporabo" je ful lepa knjigica, smešna z veliko napotki, je pa res, da kupit ne rabiš, ker imajo veliko knjig v knjižnici. Jaz sem jih veliko prebrala, tudi revij, ampak nekako sem bila bolj na tekočem s forumom in internetom.

clock-img

24.10.2007, 17:27

clock-img

PAJO

pencil-img

771

oprosti nism vedla da velike crke pomenijo to.
oprosti res se enkrat.a puncko boste imeli?res lepo.
jz mam pa fantka starega 10 mesecev,
lp

clock-img

24.10.2007, 20:18

clock-img

ELA06

pencil-img

155

Jaz sem dobila knjigo Otroci, otroci - je pa notri vse od tega kako in kaj z dojenčkom pa do bolezni itd.

http://ela1.moj-album.com

clock-img

24.10.2007, 20:19

clock-img

DANVARI

pencil-img

333

IZVIRNO SPOROČILO: neisha

Jaz sem dobila za darilo knjigo Otrok od rojstva do šole, avtor Penelope Leach, kupljena v Baby Centru. Odlično branje. Je pa res, da tega nujno ne rabiš. Malo posluha za dete in zdrava "kmečka" pamet, pa gre. 

tudi jaz imam to knjigo in jo še zdaj rada v roke vzamem. Me spomni malo da moram gledati na njeno obnašanje z njene perspektive in je potem lažje prenašati vse izpade trmice user posted image user posted image user posted image Res knjiga napisana z zelo človeško noto.

"In raising my children, I have lost my mind but found my soul." ~ Lisa T. Shepherd
"People who say they sleep like a baby usually don't have one." ~ Leo J. Burke

clock-img

24.10.2007, 21:14

clock-img

felicia

pencil-img

2590

IZVIRNO SPOROČILO: Klarita

"Dojenček, navodila za uporabo" je ful lepa knjigica, smešna z veliko napotki

se strinjam tudi za razvedrilo in predvsem za tehnični tip ljudi

clock-img

24.10.2007, 21:53

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Jaz imam Nega matere in otroka. Večinoma so te knjige po istem principu, pač opisujejo nego in razvoj otroka. Tudi sama sem veliko bolj na tekočem npr. na RR. V knjigo pa včasih le pogledam, kadar me kakšna stvar zanima, o kateri je več različnih mnenj ipd.

clock-img

25.10.2007, 21:42

clock-img

Mojca

pencil-img

23

Jaz imam kar nekaj knjigic in mi je najboljša tista od Penelope Leach.
Se pa ne strinjam, da vse povedo v materinski šoli. Še zdaleč ne. V tej knjigi je ogromno novih informacij. Pa ne o previjanju, pač tudi bolj psihološki vidiki starševstva, ipd.

clock-img

26.10.2007, 10:06

clock-img

travica

pencil-img

352

jaz sem dobila največ koristnih nasvetov v revijah Novorojenček (lahko jih kupiš v paketu 3 kom za leta 2007, 2006 in 2005 - ker izhaja le 1x letno)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem