writing-img

Knjige

clock-img

21.01.2009, 22:14

clock-img

Lana25

pencil-img

152

Pozdravljene mamice,

a mi lahko katera napiše naslov kakšne dobre knjige za igre z dojenčkom, pa kakšno kjer je napisano kako se otrok razvija, kako se prav ravna z dojenčkom. Včasih me skrbi, da se preveč bojim za svojo deklico in da s tem zaviram njen razvoj. Moram priznati, da sem prebrala veliko tega o nosečnosti, z dojenčkom pa se počutim nekak zgubljeno. Nekatere na primer: Otrokovo prvo leto, ... in podobne sem brala, ampak piše vse, vendar vse bolj na splošno, stvari, ki jih vem. Na primer o dojenju, kopanju, uvajanju goste hrane, nič pa ne piše o tem kako z dojenčkom na primer telovaditi, ga spodbujati, da bo na primer prej prijemal stvari in podobno.

Pusti soncu srce, naj hrepenenja polete,
pusti sanjam vso svobodo, pusti soncu srce ...

Zvezde se ne sramujejo, da se zdijo kresnice.

clock-img

21.01.2009, 22:58

clock-img

maca m

pencil-img

465

Velika knjiga o dojenčku, kupljena v Mladinski knjigi. Je notri kar dosti stvari, tudi o tem kako se z dojenčkom igraš (npr. prstne igre, balon...) za vsak mesec posebej.

clock-img

21.01.2009, 23:09

clock-img

*NikoLina*

pencil-img

127

Moj prvi dojenček, Igrajmo se z dojenčkomuser posted image  

clock-img

22.01.2009, 10:03

clock-img

wing

pencil-img

198

Meni je zelo fajn knjiga od Penelope Leach- Otrok od rojstva do šole. Napisana zelo tankočutno z otrokovega gledišča, polna nasvetov kako slediti otrokovemu  čustvenemu in fizičnemu razvoju, tako da bo odraščanje v zadovoljstvo obeh.

V redu je tudi od E.Pantley ABC odlične vzgoje in Z otrokom lahko sodelujemo, ti dve sta morda za malo starejše malčke, tam od 3 let naprej, ampak za prebrat pa je priporočljivo prejuser posted image , da se lahko pripraviš na to, kaj te čaka.(čeprav se seveda ne morešuser posted image user posted image user posted image )

clock-img

22.01.2009, 13:09

clock-img

zinkazi

pencil-img

347

knjiga, ki bi jo moral prebrati vsak starš je Znanost o vzgoji. govori o tem kaj otrok doživlja v določenei situaciji in kakšne so posledice. vse to je znanstveno potrjeno. ob branju te knjige je vsakemu staršu jasno kako naj ravna. lahko vam uredim tudi popust, če želite javite na zs.

Otroško srce je zaklad

clock-img

22.01.2009, 20:27

clock-img

Tisana

pencil-img

1164

Brazelton: Otrok - Čustveni in vedenjski razvoj otroka

http://www.mk-krog.com/article.aspx?articleid=373&articleviewtype=4#articlepages

Na tem linku jo lahko naročiš.

V mladosti zamujenih norosti ne more nadomestiti vsa modrost starosti. (Bertrand Russel)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem