writing-img

Koš za bio odpadke

clock-img

17.08.2007, 10:24

clock-img

Maleal

pencil-img

2930

S čim ga očistite,ko ga spraznete,da ne ostane neprijeten vonj?Ko je nov še gre,po kakšnem mesecu pa zna kljub rednemu čiščenju smrdet.Katero čistilo naj uporabim?

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

clock-img

17.08.2007, 10:42

clock-img

2ursae

pencil-img

4420

a misliš tistega ta velikega pred hišo ali malega za v gospodinjstvo? Jaz ta velikega ne čistim, ta malega pa ne uporabljam, ampak imam eno stekleno skledo s pokrovom, čez dan jo napolnim, zvečer (ali še prej, če kaj smrdi) odnesem dol in pol pomijem. Simpl.

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

clock-img

21.08.2007, 13:21

clock-img

honey

pencil-img

2567

Če misliš tistega malega za v gospodinjstvo, potem ti lahko povem, da jaz kupujem v Mullerju vrečke, ki so namenjene prav za bio koše - ne vem, neke bio razgradljive vrečke 10-litrske. Tako da ko izpraznim koš, ga samo splaknem pod tekočo vodo in nič ne smrdi. Če pa misliš veliki kontejner za bio odpadke, ga pa tudi samo vsake toliko časa očistim s tekočo vodo.

clock-img

22.08.2007, 14:44

clock-img

jerikou

pencil-img

204

tudi v DM se dobijo te bio vrečke....So pa tako kot v Müllerju kot v DM prav njihove domače znamke tako, da so nekoliko cenejo, kot pa kake znane firme....

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem