writing-img

Koš za umazano perilo

clock-img

19.04.2006, 00:25

clock-img

mala Tinka

pencil-img

185

Imam eno malo butasto prošnjo. A mi lahko kdo napiše mere (širina in globina, višina ni pomembna) svojega koša za umazano perilo in kje je bil nabavljen. user posted image
Namreč prenavljamo kopalnico, pa je nastala ena luknja neizkoriščena. Tja bi jaz rada postavila koš za umazano perilo, je pa malo bolj ozko (28x30 cm) in mi še ni uspelo najti primernega košauser posted image .

clock-img

19.04.2006, 06:00

clock-img

Anonimen

Danes sem očitno dobre volje, uraje šest zjutri, jaz pa sem šla merit moj koš za perilo user posted image  user posted image
No, mere so nekje (zjutri še bolj megleno vidim) 33x28x50, pa je to čist navaden koš za perilo. Kje sem ga kupila ne vem, je pa plastičen Tontareli.

clock-img

19.04.2006, 07:15

clock-img

Anonimen

36x36 je pa trikoten, za v kotuser posted image user posted image

clock-img

19.04.2006, 08:12

clock-img

Anonimen

user posted image
Länge: 41 cm
Breite: 43 cm
Höhe: 64 cm

user posted image
Durchmesser: 46 cm
Höhe: 55 cm

user posted image
Breite: 37 cm
Tiefe: 30 cm
Höhe: 65 cm

user posted image
Breite: 39 cm
Tiefe: 34 cm
Höhe: 43 cm

user posted image
Breite: 26 cm
Tiefe: 28 cm
Höhe: 46 cm

clock-img

19.04.2006, 08:57

clock-img

Nasy

pencil-img

2899

midva imava dva koša za umazano perilo in sicer, enega v kopalnici, smo ga pred leti dobili zraven pralnega stroja(56 cmx56x26cm), ta je za brisače in belo perilo, drugi je za vrati v spalnici, je pa tisti, ki so ga v top shopu prodajali, pa še ga imajo v šparu, lahko ga zložiš. Tega je danes na trgu malo morje, upam, da boš našla, kar ti bo všeč!

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

clock-img

19.04.2006, 10:30

clock-img

soncece24

pencil-img

3825

Jaz mam ta prvega izmed slikic,ki jih je pikec prilimala. Ikea, 4,50 evrov user posted image user posted image user posted image

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

clock-img

20.04.2006, 13:24

clock-img

naniplus4

pencil-img

164

Lahko pa nabaviš vezano ploščo odgovarjajočih mer, šraufe in ustrezno barvo, pa bodi sama svoja mojstrica.

clock-img

20.04.2006, 22:41

clock-img

PIAF

pencil-img

763

Mi ga pa imamo v elementu. Zunaj zgleda kot element, odpreš in je notri mreža - superca. Dobiš pa vse žive mere košev, pojdi malo pogledat, na koncu se ne boš mogla odločit katerega...

clock-img

22.04.2006, 00:02

clock-img

Annny

pencil-img

4837

Mi ga pa imamo v elementu. Zunaj zgleda kot element, odpreš in je notri mreža - superca.

Mi imamo enako- vgrajena dva koša, v enega dajem pisano in temno, v drugega belo perilouser posted image
Fajn je, ker koša nista vidna in je 'red v kopalnici'.

lp

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem