writing-img

Košara Quinny

clock-img

30.01.2008, 16:21

clock-img

Anonimen

Pozdravljene. Tiste, ki ste imele košare Quinny, koliko časa je bila vašemu user posted image  prav. Kdaj jo je prerasel? Hvala. Lp

clock-img

30.01.2008, 16:28

clock-img

Rubin.

pencil-img

4532

Naša mala mis je bila v njej glih 3 mesece, potem se je začela dvigovat in ni bilo šanse da ostane not, zato smo potem uporabljali smo voziček brez košare (Freestyle), mislim pa da komot do 6 meseca.

clock-img

30.01.2008, 17:00

clock-img

katra55

pencil-img

1970

Do 4-ega meseca.

clock-img

30.01.2008, 17:02

clock-img

metkica1

pencil-img

945

Moja je sedaj stara 3,5 meseca pa je še zelo rada not, ker takoj zaspi v vozu, pa tudi čez dan spi v njej. Je pa kar dolga tako da jo je polna košara.

clock-img

30.01.2008, 17:15

clock-img

2 Sraki

pencil-img

1159

3 mesece, je super stvar

clock-img

30.01.2008, 17:36

clock-img

blue sky

pencil-img

2468

3-4 mesece

clock-img

30.01.2008, 19:47

clock-img

TinaUros

pencil-img

240

Še ne 3 mesece.

clock-img

30.01.2008, 20:12

clock-img

Nyah*

pencil-img

1972

Kar se velikosti kosare tice mislim, da bi jo lahko uporabljaja 6 mesecev, a kaj, ko ponavadi user posted image  hoce ven gledat, pa se dvignit malo, ..., pa jo zato vecina preneha uporabljati ze prej. Mi smo jo imeli 4 mesece, odlicna zadeva, bi jo takoj kupila se enkrat!user posted image user posted image

clock-img

01.02.2008, 06:57

clock-img

m@j@

pencil-img

329

a jo katera prodaja? Najraje bi imela rdeče barve...če, lahko na zs.

hvala

clock-img

01.02.2008, 07:18

clock-img

Suzy.

pencil-img

233

Mi smo jo iporabljali približno 4 mesece. Jo priporočam, če je otrok rojen pozimi ali jeseni, ker je v košari bolj zaščiten pred mrazom in vetrom. Za spomladi ali poleti pa je brezvezen strošek.

clock-img

01.02.2008, 09:05

clock-img

Inigo

pencil-img

4378

suzy - če pa pravijo, da jajčka ni primerna za dolge sprehode, zaradi položaja dojenčka... jst tut ne vem kaj bi... naše dete bo rojeno v začetku julija in ne vem ali jo naj kupim ali ne... 

clock-img

01.02.2008, 16:27

clock-img

mojgg

pencil-img

4

Mi je nismo imeli. Je pa res, da dojenčki tam do treh, štirih mesecev največkrat košaro prerastejo, poleg tega pa, kot so že nekatere druge napisale - otrok kasneje želi že opazovati okolico in se bo dvigoval.
Prednost je pozimi, ker je v košari večja zaščita, a je bil tudi v vreči, ki smo jo imeli mi, precej zaščiten. Poleg tega je vreča uporabna tudi kasneje za večjega otroka, košara (ki je mimogrede kar precej dražja in mislim, da danes vsi gledamo tudi na finančno plat) je pa res le za kratek čas.
Vse ima svoje prednosti in pomanjkljivosti.

clock-img

01.02.2008, 20:01

clock-img

Anonimen

Naj povem, da sem šla danes prvič na sprehod Quinny Freestyle + košara Speedy. Čeprav za kratek čas, mislim, da sem se odločila prav, ker sem kupila tudi košaro. Sigurno je bolj zaščiten, uporabljam pa jo tudi kot nadomestno posteljico, saj jo je lahko za prenašati iz sobe v sobo.
Vprašanje bi še imela pa tole? Ali je imela tudi katerakoli pri vožnji s košaro občutek, kot da voziček malo zanese (kot slalom), pogruntala sem da je bolje, da je prednje kolo fiksno. Kaj menite?

clock-img

02.02.2008, 19:53

clock-img

StBarbara

pencil-img

1500

IZVIRNO SPOROČILO: Inigo

suzy - če pa pravijo, da jajčka ni primerna za dolge sprehode, zaradi položaja dojenčka... jst tut ne vem kaj bi... naše dete bo rojeno v začetku julija in ne vem ali jo naj kupim ali ne... 

naš user posted image bo rojen maja, pa jo bom kupila, ker smo veliko zunaj in mi res ni, da bi ga veliko prevažala v lupini. Pa v lupinici jim je poleti zelo vroče, košara pa je vseeno bolj "zračna".

In sreča je, da je pred mano pot, in to da vem, da je slast v tem, da grem.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem