writing-img

Košara za dojenčka - KUPIM

clock-img

24.05.2010, 10:46

clock-img

Sanija13

pencil-img

72

Pozdrav,

vem, da to niso mali oglasi, ampak, ker je nikjer ne dobim (tudi po trgovinah je ne prodajajo več), bom še vas vprašala.
Če ima kdo, kupim košaro za nošenje dojenčka ali za v voziček (najraje temno ali svetlo modro ali kombinacijo teh). To je taka iz blaga z dvema ročajema. Pred leti so bile aktualne, zdaj pa ne več. Jo pa ima kdo še verjetno doma. Nujno jo rabim za v voziček. HVALA, LP. S

clock-img

24.05.2010, 11:11

clock-img

Anonimen

Teh košar je še polno po trgovinah ... samo pogledat je treba ... tule jih je polno od MC naprimer: http://b2c.baby-center.si/webclassification.asp?ClassID=510&ParentClassID=7

clock-img

24.05.2010, 11:25

clock-img

@lina

pencil-img

1437

lahko mi napišeš mail na ZS, pa ti pošljem zvečer kakšno fotko...nekaj imam doma, boš videla če je to to, kar iščeš...

clock-img

24.05.2010, 11:26

clock-img

ada2

pencil-img

7402

jaz jo imam za prodati. sem jo tudi uporabljala za voziček. če te zanima me kontaktiraj na ZS.

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

clock-img

25.05.2010, 14:02

clock-img

malecka_mateja

pencil-img

3791

sanija tudi jaz imam doma eno košaro, v zelo lepi modro sivi kombinaciji mapak modra je taka lepa posebna barva.
če te zanimauser posted image

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem