writing-img

Koža

clock-img

28.10.2005, 08:22

clock-img

BUČKO

pencil-img

286

Ola mene pa zanima kje bi dobila tisto kožo za v vožiček?user posted image user posted image

clock-img

28.10.2005, 08:45

clock-img

mala maja

pencil-img

3204

jaz sem jo kupila na Mihaelovem sejmu v Mangšu pred leti. Kje bi jo pa sedaj dobila?? BI ti jo poslala če bi vedela kje jo imam. Mi je ne uporabljamo ker mi je pri drugem zdravnik rekel(ko je bil mali ves čudn pa pikast.. pa kašlal..) da je ni dobro uporablat ker je notri polno pršic.

Če mene vprašaš je bolje kupit kakšno lepo dekco ki jo lahko opereš. Če boš kožo oprala bo ratala pa grda.user posted image user posted image  

clock-img

28.10.2005, 10:11

clock-img

Anonimen

povsod, kjer prodajajo kože.user posted image  pod kakšno usnjarstvo ali strojenje kož ali kaj takega poglej v imeniku. iz kje pa si?

clock-img

28.10.2005, 10:12

clock-img

Anonimen

aha, visoko, to pri kranju, a ne? grem gledat v imenik.

clock-img

28.10.2005, 10:18

clock-img

Anonimen

tule je celo ena e-trgovina s kožami:
http://www.krzno-usnje.com/cms/index.php?option=com_phpshop&page=shop.browse&category_id=1&option=com_phpshop&Itemid=28
drugače pa so v kranju včasih kože prodajali pri železniški postaji, tam v tistih skladiščih je bila ena trgovina. ne vem pa, če je še.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem