writing-img

Koža na petah

clock-img

04.06.2008, 09:10

clock-img

hugolina***

pencil-img

228

Do nedavnega ob redni negi nisem imela problemov s trdo kožo na petah ali celo z kakšnimi razpokami pa sem delala veliko stala itd.
Zdej ko sem pa doma ko mi gre druga porodniška h koncu pa imam ful probeme kljut temu, da redno skrbim za pete imam vse pripomočke tudi kremo za na koncu mam zelo trdo kožo pa že male razpoke.
Ima katera kakšen nasvet zame?

clock-img

04.06.2008, 09:14

clock-img

orhideja75

pencil-img

1394

baje pomaga, da v kopel za noge uliješ mal otroškega olja. pa potem na koncu, ko pete zdrgneš in obrišeš, jih tudi namažeš z oljčkom. 

Moji fantje so moj zaklad. :) Brez njih bi bil svet prazen.

clock-img

04.06.2008, 09:25

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

Pedikeruser posted image

clock-img

04.06.2008, 09:31

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

04.06.2008, 10:02

clock-img

elizabeta p

pencil-img

452

Podplate si namaži z olivnim oljem iz lekarne, res dobro namaži pa pol štumfe gor, da se res vpije.
Mali je imel res fuuul suho kožo na podplatih in nam je samo to pomagalo, smo pa to delali kakšen mesec.

clock-img

04.06.2008, 10:55

clock-img

jakaracman

pencil-img

2011

NIč ne drgni sama, pojdi lepo h pedikerki, potem pa to stanje vzdržuj.

clock-img

04.06.2008, 11:38

clock-img

dana

pencil-img

1395

Od Eucerina krema z ureo je menda ful dobra za trdo kožo.

clock-img

04.06.2008, 11:44

clock-img

Blueberry

pencil-img

2800

Najboljše je, da uporabljaš kakšne mastne kreme. Meni je zelo pomagala krema Melem, ki je za kupit v lekarni.

¤ Nikoli ni tako hudo, da ne bi moglo biti še hujše. ¤

clock-img

04.06.2008, 12:13

clock-img

blue sky

pencil-img

2468

Jaz si večkrat pred spanjem pete fajn namažem s karitejevim maslom in potem čez nataknem nogavice.

clock-img

04.06.2008, 15:26

clock-img

* Mateja *

pencil-img

1803

Iz izkušenj moje mame, ki ima na petah  oz. je imal na petah tako trdo kožo in poke, da boh pomagej. NIč ji ni pomagalo, si jih je pa mazala in filila z nekimi kamni. In pol si je kupila od Justa sol in kremo in ima take pete, da ne moreš verjet. Pa obojno je bilo 20 evrov, ki jih je stažka dala, ker jih nima tok, sam ji ni žal, ker ji je 100% pomagalo. Provaj, res deluje. Pa nisem justova svetovalka da nebo kdo narobe razumel. Mi  smo z njihovimi izdelki zadovoljni, najbolj pa z temi  za pet in celulit!

clock-img

04.06.2008, 20:56

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: dana

Od Eucerina krema z ureo je menda ful dobra za trdo kožo.

res je. Jz imam kar lotion za celo telo - pozimi z 10% ureo, poleti pa z 3% ureo. Dobiš v lekarni za 15 eurov.

clock-img

06.06.2008, 17:22

clock-img

citrončica

pencil-img

2126

IZVIRNO SPOROČILO: * Mateja *

Iz izkušenj moje mame, ki ima na petah  oz. je imal na petah tako trdo kožo in poke, da boh pomagej. NIč ji ni pomagalo, si jih je pa mazala in filila z nekimi kamni. In pol si je kupila od Justa sol in kremo in ima take pete, da ne moreš verjet. Pa obojno je bilo 20 evrov, ki jih je stažka dala, ker jih nima tok, sam ji ni žal, ker ji je 100% pomagalo. Provaj, res deluje. Pa nisem justova svetovalka da nebo kdo narobe razumel. Mi  smo z njihovimi izdelki zadovoljni, najbolj pa z temi  za pet in celulit!

ja.justova krema pomaga, tud olje včasih, pa pod štumfe s folijo prozorno povit, da koža popije čez noč, ne štumf, 2-3dni zapored,rezultati so superuser posted image

clock-img

07.06.2008, 09:25

clock-img

s.

pencil-img

639

Nahrinova VITAL SAL - sol z algami in zelišči ( materina dušica, evkalipt, rdeči bor, sivka rožmarin), bamus... Najprej noge namakaš 15-30min, si jih ''sčohaš'' z rašpico čez pa namažeš vlažilno kremo za noge.

clock-img

09.06.2008, 08:52

clock-img

facka

pencil-img

789

Preizkušeno pomaga, kupi si tisto tanko "rašplico", jst jo imam od Balee, ki je na eni strani groba, na drugi bolj fina. Na suho si najprej zbrusi pete z grobo, nato pa lepo na fino, šele potem namaži s kako bolj mastno kremo, lahk pa obuješ povrh še nogavice.

clock-img

09.06.2008, 12:54

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

09.06.2008, 15:19

clock-img

ključek

pencil-img

9047

Pediker

user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem