writing-img

Koža v nosečnosti in spol otroka

clock-img

04.02.2009, 13:31

clock-img

zaspančka

pencil-img

313

Zanima me, kakšne so vaše izkušnje glede na to, kakšno kožo ste imele in spolom otroka. Baje naj bi veljalo, če je koža lepa, bo fantek, če imate ogromno mozoljev, bo punčka.

Sej vem, da so to spet ene vraže, ampak iz firbca me zanima, kolk to res drži. user posted image

4.6.2009 - Tjaš
12.2.2013 - Tinkara

clock-img

04.02.2009, 13:32

clock-img

Udb

pencil-img

5380

ful mozoljev....fantek

clock-img

04.02.2009, 13:41

clock-img

Anonimen

Ah dajte, dajte - imela obakrat lepo kožo brez mozoljev in obakrat punčki.user posted image

clock-img

04.02.2009, 13:43

clock-img

tia12

pencil-img

883

Jaz pa imam full lepo kožo brez kakršnega koli mozoljčka in ja pričakujem user posted image .

TAJ - 10.4.2009

clock-img

04.02.2009, 13:44

clock-img

Lunca1

pencil-img

6022

Ja pravijo da naj bi ti punčka vzela lepoto. Jaz sem imela obakrat enako kožo, prvič punčka, drugič fantek.

clock-img

04.02.2009, 13:46

clock-img

zmajaz

pencil-img

5781

Jaz na splošno nimam problematične kože, ampak v 1. user posted image  sem pa imela kar neke izbruhe mozoljev - nosila sem pa user posted image . Zdaj v 2. user posted image  nimam prav nobenih težav s kožo/mozolji, nosim pa user posted image .

clock-img

04.02.2009, 13:57

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Vsakič sem imela prve 3m kožo čisto mozoljasto in mastno, od sredine do konca pa nobenih problemov z njo, pa je bila punčka. Tokrat je tudi tako, pa bomo videli, kaj bo. user posted image

clock-img

04.02.2009, 13:58

clock-img

Lalica1

pencil-img

710

Drugače imam kar lepo kožo in nikoli nisem imela težav.
V obeh user posted image sem bruhala. Takrat sem imela kritično kožo, zaradi popokanih žil. Sedaj je koža spet normalna, ker ne bruham več.
Je pa bila prvič user posted image , sedaj pa bo menda user posted image .

Pa tudi glede bruhanja trdijo nekaj podobnega. Vse sem sprobala in očitno nič ne drži. Ali sem pa jaz čudna user posted image

clock-img

04.02.2009, 14:01

clock-img

Anonimen

V nosečnosti sem imela kožo lepo kot še nikoli in rodila punčko, tak da jaz nebi čisto verjela tem vražam user posted image .

clock-img

04.02.2009, 14:01

clock-img

lotoska

pencil-img

768

IZVIRNO SPOROČILO: zmajaz

Jaz na splošno nimam problematične kože, ampak v 1. user posted image  sem pa imela kar neke izbruhe mozoljev - nosila sem pa user posted image . Zdaj v 2. user posted image  nimam prav nobenih težav s kožo/mozolji, nosim pa user posted image .

Pri meni je enako.

clock-img

04.02.2009, 14:03

clock-img

zmajaz

pencil-img

5781

Ja jaz tudi drugače ne dam dosti na take vraže, ampak pri meni je pa res vse držalo - v 1. nosečnosti, ko sem brala na eni spletni strani seznam znakov "če bo fantek" in "če bo punčka", je skoraj vse, kar je pisalo na seznamu "če bo punčka" držalo - od mozoljev, neznosnih slabosti, oblike trebuha, že v zgodnji nosečosti zelo povečanih prsi ... Zdaj v 2. ko nosim fantka, pa nosečnost sploh ni primerljiva s 1. - nobene, ampak res prav nobene slabosti, nobenih mozoljev, trebuh je čist druge oblike, prsi so se mi povečale dosti dosti pozneje ...

Samo pri enih so pa te zadeve ravno kontra, kot pravijo take vraže, tako da na to se ni prav nič za zanašati.

clock-img

04.02.2009, 14:06

clock-img

lotoska

pencil-img

768

No tu so pa že razlikeuser posted image . Pri meni so bile pa v prvo  samo jutranje slabosti in vrtoglavice čez cel dan, v drugo pa cel dan trajajoče slabosti in nobenih vrtoglavic. Ampak je minilo.

clock-img

04.02.2009, 14:17

clock-img

Petr_a

pencil-img

803

To niso vraže,ampak larifarriiii
ogromno mozoljev dobili fantka

clock-img

04.02.2009, 14:40

clock-img

glen

pencil-img

1870

V 1.user posted image sem imela zelo lepo kožo na obrazu in imamo user posted image
zdaj v 2. user posted image ,mam spet lepo kožo in še par dni me loči do trenutka ko bom zagledalauser posted image user posted image .
tako ,da pri meni nedrži

clock-img

04.02.2009, 15:05

clock-img

Naja31

pencil-img

5653

Prvič full mozoljev, fantek.
Drugič nič mozoljev, fantek.

To je neumnost.

clock-img

04.02.2009, 15:27

clock-img

manna

pencil-img

2556

Larifari. Vsi mi pravijo da bo fantek, ker sem tako drugačna v obraz! Kožo imam ful lepo, brez enega samega mozoljčka. Napovedali pa so zaenkrat punčko. Bomo videli!

clock-img

04.02.2009, 17:41

clock-img

sxy

pencil-img

197

Ja pravijo da naj bi ti punčka vzela lepoto. Jaz sem imela obakrat enako kožo, prvič punčka, drugič fantek.

Enako pri nas, zdaj, tudi v tretje je koža ista, večino brez mozoljev, tu pa tam me napade kakšen od prevelike količine sladkarij, kaj bomo pa povili bomo pa videli julija oz. mogoče že na morfologiji čez 14dni če se bo želel/a pokazat, ker na NS se je spretno izmikal/a!!!

When we wake up in the morning, we have two simple choices. Go back to sleep and dream, or wake up and chase those dreams.
Choice is yours...

clock-img

04.02.2009, 17:46

clock-img

Akil

pencil-img

378

Prvič full čisto kožo, niti enega mozolja od začetka nosečnosti, pa do konca = FANTEK
Drugič mozolj pri mozolju, cela sem spraskana, koža se mi lušči.... vglavnem katastrofa!!!! = FANTEK (so nam rekliuser posted image )

Živi vsak dan, kot da je zadnji. Enkrat boš imel prav!

clock-img

04.02.2009, 19:45

clock-img

katra55

pencil-img

1970

Jaz sem imela lepo kožo v nosečnosti, pa tudi spremenila v obraz se nisem nič. Rodila pa sem punčko.

clock-img

05.02.2009, 11:17

clock-img

roberta

pencil-img

503

obakrat čudovita koža (lepša kot v nenosečniškem stanju) in obakrat punčki user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem