writing-img

Kožne bradavice

clock-img

20.05.2008, 20:31

clock-img

malania

pencil-img

613

Pozdravljeni!

Zanima me, če kdo pozna še kakšno metodo za odstranjevanje kožnih bradavic. Zadnje čase so mi po rokah začele rasti kot gobe po dežju user posted image . Eno mi je pred več kot letom zamrznil zdravnik, ampak sploh ni odpadla, poskusila pa sem že s figo (bela tekočina v listih), tisto rožo (ki ima rumeno tekočino v stebelcih) pa tudi da si jih zjutraj ko se zbudiš osliniš.
Pozna še katera kaj uporabnega?

clock-img

20.05.2008, 20:33

clock-img

Volga

pencil-img

9346

Glih oni dan je ibla na TV reklama, da imajo nekaj v lekarnah, nekaj, kar jih zamrzne in potem odpadejo. Kar v lekarni vprašaj.

clock-img

20.05.2008, 20:34

clock-img

kaj@

pencil-img

346

poiskusi s še zelenim paradižnikom,pa mislim da sem ravno danes ujela da se v lekarni kupi nekaj novega za bradavice in da ti potem v 10 dneh odpade

clock-img

20.05.2008, 20:35

clock-img

Felicita

pencil-img

5145

v lekarni se je dobilo 'mazilo za kurja očesa'. meni je šlo s tistim vse dol... sicer pomaga tudi tea tree (čisto olje), samo za ziher je samo v kombinaciji z morsko vodo (brez morja nisem sprobala). Menda se pa zdaj v lekarnah dobi nekaj, kar naj bi bradavico 'zmrznilo' nek vartex al neki podobnega. samo ne vem če bi jaz temu zaupala.

p.s.: reč se imenuje wartner in je u bistvu tekoči dušik.
Sicer pa večina zdravil za bradavice vsebuje mlečno in salicilno kislino ki razžirata poroženelo kožo in razkužujeta tisto kar je v njej.

< Sporočilo je popravil Felicita -- 20.5.2008 20:41:50 >

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

clock-img

20.05.2008, 21:50

clock-img

Pobalami

pencil-img

1115

IZVIRNO SPOROČILO: Felicita

p.s.: reč se imenuje wartner in je u bistvu tekoči dušik.

ta reč odstrani samo manjše bradavice-take res mini 1-2mm, kakor je malo večja ni nič. najboljše da greš k dermatologu je najhitreje.

clock-img

20.05.2008, 22:07

clock-img

Anonimen

Jaz imam na stopalu na palcu zadaj in sem kupila tole v drogeriji watsons (nekako tako je),prislo je okoli 20€.Je pa kar velika-bradavica,po prvem nanosu ni odpapla,zdaj sem zamrznila ze 2ic.Na skatli pise,da je za trdovratne potreben 2-3kraten nanos.Bom vidla,ce se je bom resila.
user posted image

clock-img

21.05.2008, 09:06

clock-img

malania

pencil-img

613

Hvala vsem za informacije!
Bom šla povprašat v lekarno torej.

clock-img

21.07.2011, 10:45

clock-img

mihhha

pencil-img

1

Js sm isto meu. Sam sem pozdravu. Zdravnica mi je dala recept za "Verrumal" pa sem šov v avstrijo iskat (v slo ga ni) pa se mi je  neboleče zrihtal. Če ma pa kdo še problem z bradavicami nej me pa kontaktira na: lojzelo@gmail.com (lah prodam še Verrumal k mi je čis nov ustov-20 evrov)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem