writing-img

Kožni, krvni testi,...kako naprej?

clock-img

06.10.2008, 22:17

clock-img

julči

pencil-img

340

oj,

moji user posted image so pri 6 tednih odkrili alergijo na KM. Kožni testi so pokazali zelo rahlo reakcijo na mleko, krvni pa celokupni IgE:9,52, mleko: 0,71

Zdaj pri 5 mesecih, sva imeli ponovno testiranja na PK, kožni niso pokazali nič, krvne pa čakava. Približno koliko časa se čaka izvide?? Kaj sledi če so še ti testi negativni- a pol lahko začnem kar vse jest (ker je samo dojena, jaz sem na dieti brez mleka, jajc in vsega kar to vsebuje)?? Če so krvni testi npr negativni, a ima otrok pol še kakšne kontrole pri alergologu- ker nekateri baje imajo alergije pa testi ne pokažejo?

Hvala in lp

clock-img

07.10.2008, 12:42

clock-img

mamica 1

pencil-img

146

Nam so bili isto kožni testi negativni, zato čakamo sedaj izvide od krvnih testov (prejšnjič sem na njih čakala 2 meseca in 3 tedne), potem gremo pa na provokacijo.

clock-img

07.10.2008, 21:14

clock-img

julči

pencil-img

340

O groza, toook časa. to je pa res obup!

clock-img

08.10.2008, 13:44

clock-img

mamica 1

pencil-img

146

saj izvid imajo narejen v 14 dneh ampak potem pisarniška posla tolk časa trajajo user posted image

clock-img

16.10.2008, 21:15

clock-img

tatam

pencil-img

1230

Mislim,da bosta kontrole mela še naprej.Glede izvidov pa sem jaz poklicala(Mb) in so mi povedli kakšno je stanje,ostalo dobim po pošti-bo verjetno še tzrajalo en časuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem