cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Ko ima človek več sreče kot pameti

clock-img

17.05.2008, 12:52

clock-img

Anonimen

http://www.youtube.com/watch?v=c8-tMjQ_wFY&feature=related
user posted image user posted image user posted image user posted image

A kdo ve, če v takem primeru pokličeš policijo, da naj takega kretena devetih generacij in idiota petih rodov ustavijo ter jim posreduješ posnetek, a to kaj velja, pravno mislim?

clock-img

17.05.2008, 13:20

clock-img

Lolypop

pencil-img

156

Ma po moje ne, ker na posnetku itak ni videt tablce. Edin mogoče če bi tist ki je snemal takoj poklical, da ga takoj ustavijo. Pa še to je ???
Ampak res ne vem kdo daja temu folku vozniško.

Carpe diem.

clock-img

17.05.2008, 13:43

clock-img

natasaom

pencil-img

2231

kreten!drugega komentarja nimam user posted image .
me pa zanima kje je to snemano.-na kateri cesti

clock-img

17.05.2008, 13:53

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

Sam sori no, če bi takle debil vozil kje v bližini mene, si ne bi ravno dala opravka s snemanjem debila, ampak bi definitivno prvo poklicala policijo, javila njegovo reg.številko in srčno upala, da se kreten ne bi zaletel, predenj bi gospodje policisti odstranili imbecila iz ceste. ker če bi se idiot zaletel v tovornjak, ma ni nujn, da v tovornjak, bi ga po vsej verjetnosti prineslo direkt v mene, če bi vozila za njim in snemala. user posted image

clock-img

17.05.2008, 13:58

clock-img

Anonimen

A iz Idrije so ga kar samega domov poslali user posted image .

Ne vem, kateri naslov je boljsi, 113 ali Idrija?

clock-img

17.05.2008, 14:07

clock-img

Jessy

pencil-img

6727

To je snemano na relaciji Godovič - Idrija. Mi je parkrat kar sapo vzelo! Upam, da bo ta posnetek priromal v prave roke!

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

clock-img

17.05.2008, 14:19

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

In kaj je tipu? Retardiran, pijan, ali "samo" izziva?? A mu še nihce ni povedal, da se lahko tudi zaleti čelno v zid, ce mu je to taaaak thrill ... za drugega itak ni!

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

clock-img

17.05.2008, 14:24

clock-img

Volga

pencil-img

9346

Cesto poznam. Tale kreten je bil pa naklan ko ****. Take stvari me pa pojezijo, madona no. Če že piješ, ne vozi. Al je kar cik-cakal. Banda. In ja, verjetno, če bi jaz vozila za njim, tudi poklicala policijo, da bi ga počakali za kakšenim ovinkom. Se  mi pa zdi, da mu je tisti sivi pred nim kar veliko uslugo delal, drugače bi se po moje direkt zabil v skale ali pa bi ga iz ovinka vrglo.

clock-img

17.05.2008, 14:27

clock-img

goda13

pencil-img

2029

Na tej cesti vidiš dosti hujše primerkeuser posted image , to sploh ni blo tolk kritično. No je pa ta isti tip pa isti avto čez 14 dni razbil

clock-img

17.05.2008, 14:28

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

Goda13, a ti ga celo poznaš??

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

clock-img

17.05.2008, 14:30

clock-img

goda13

pencil-img

2029

Ne, sam približno vem kdo je. Mi je glih moj povedal, da je še kar "kaskader" ta tip. Najbolj žalostno je, da jo taki zmeraj lepo odnesejo.

< Sporočilo je popravil goda13 -- 17.5.2008 14:40:58 >

clock-img

17.05.2008, 15:02

clock-img

deja27

pencil-img

494

ne vem al je bil res nacuckan,al pa frajer,pa da tist, k je to snemal,da je bil z njim in so se šli kolk si upa,sam zaradi takih potem nasrka čist nedolžen človek.user posted image

clock-img

17.05.2008, 21:12

clock-img

maša*

pencil-img

333

Jaz bi dala tiste ki ornk kršijo predpise na cestah delat javna dela. Tukaj si vsaj tisti ki imajo dosti keša ne bi upali divjat, ker bi se sramovali da jih vidijo pometat ceste, čistit park itd. Sploh mladi. Pa kakšne nadzornike da bi nadzorovali da res delajo. Tako kot v Ameriki. Še Naomi Campell je mogla delat. 

clock-img

17.05.2008, 21:53

clock-img

Allia

pencil-img

251

Sama sem že imela tak primer, ko je pred mano vozil en KRETEN, ki je najmanj 3x prehiteval "v škarje" in nas vse voznike spravljal v nevarnost.Ko sem to videla nisem niti malo oklevala in sem poklicala 113.Tipa so kasneje policaji ustavili in sem zvedela, da je bil en "mulc", ki je vozil očetov avto in se špilal frajerja.Baje, da pa nisem bila edina, ki sem poklicala na policijo.Tako,da, če vidite takšne primerke na cesti POKLIČITE 113, morda pa nekomu rešite življenje.

clock-img

17.05.2008, 21:55

clock-img

Anonimen

Jaz bi dala tiste ki ornk kršijo predpise na cestah delat javna dela.

Recimo ceste pometat.

clock-img

17.05.2008, 22:13

clock-img

Anonimen

V bistvu se mi zdi prov žalostno tole. Niti jezit se ne morem, prov žalostno je. Odkar imam user posted image , sem še toliko bolj alergična na takele imbecilne retardirance, ker ne ogrožajo na cesti samo mene, temveč tudi mojega otroka.
Pa kljub vseeeeeeeeeem takim in drugačnim podobnim primerkom se še vedno ne morem načuditi človeški neumnosti in idiotizmu. Kaj razmišlja takšen človek? Da je nad vsemi? Da je neminljiv? Je tako prepričan v svoje (ne)sposobnosti, da se njemu nesreča ne more zgoditi? Ali pa mu je preprosto malo mar za sočloveka? Eh... user posted image

clock-img

18.05.2008, 10:06

clock-img

piščanc

pencil-img

3674

a se samo meni zdi na tem posnetku, da sta ta dva modela skupaj in drugi dogovorjeno snema kaskaderstvo?

drugače pa - idiot od človeka, saj če sam nastrada kar naj, samo ponavadi nastradajo drugi, nedolžni

iz malega zraste veliko

clock-img

18.05.2008, 10:28

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

IZVIRNO SPOROČILO: piščanc

a se samo meni zdi na tem posnetku, da sta ta dva modela skupaj in drugi dogovorjeno snema kaskaderstvo?

TUdi jaz imam tak občutek.

Če bi jaz bila v sivem avtu(ta prvem), bi se tako ali tako pri prvi možnosti ustavila in pustila bedaka mimo. Pa naj se zabije, kreten, vendar brez mene.  Mi je pa bilo grozno ob misli, da bi se jaz takemu nasproti pripeljala, ko bi on po mojem pasu vozil...user posted image

Kaj bi jaz s takim naredila? Vzela vozniško, pa naj peš hodi...takrat pa lahko po levi strani....

SEm res brez besed....policija pa si lahko posnetke kar fajn približa, če hoče...

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

clock-img

18.05.2008, 11:16

clock-img

nejcko

pencil-img

6556

Meni se pa zdi, da so kar vsi trije povezani - prvi je kretenu na sredi poročal, če kakšen avto prihaja, zadnji je snemal ... ker take sreče pa tudi ne moreš imeti, no  ... ali pačuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem