writing-img

Ko njemu ni do sexa

clock-img

01.03.2007, 23:45

clock-img

Anonimen

ko se vsak vecer obrne na svoj konec, ko si izmenjava le par besed, in ko cakas a se mu bo nocoj dalo sexat.... al se bo samo obrnil... in tako iz dneva v dan.. in takrat ko sexava, je vse neki na hitro, in enolicno..... Kaj naj nardim...zmeraj je pospan, zmeraj je zmatran, pa zmeraj rece, bova v petek, al pa ker drug dan.. ko pa pride ta dan.. je pa ista pesem... zmeraj kao nekaj pride vmes...

Zdaj sem upala da bova sexala, pa se  njemu spet kot ponavadi neda... sem se vstala in sla za racunalni,.. mal me je cukasto pogledal.... Povejte mi, kaj naj naredim, da se koncno malo zamisli,.. nebi mu vec rada tezila, da sexava vec.. ker to mi ze preseda... pa tudi pobude delat se mi neda... Ne vem kaj naj nardim.. vsak nasvet mi bo dobro prisel.

Hvala punce!

clock-img

02.03.2007, 06:07

clock-img

čaki

pencil-img

1009

nimam pojma kaj češ nardit- pri nama sem pa to jaz, ki sem vedno pospana in se mi ne da....user posted image user posted image
...pa nimam druzga...

clock-img

02.03.2007, 06:09

clock-img

CUKRČEK

pencil-img

4802

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

pa tudi pobude delat se mi neda...

Zakaj bi mora pa on dajat pobudo.....ti bi pa samo čakala????

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

clock-img

02.03.2007, 06:53

clock-img

srki

pencil-img

9222

Začnit ga rajcat, obleci kakšno sexi perilo, zapleši malo pred njim, sama s sabo se začni igrat v njegovi prisotnosti. Ni hudič, da se ne bo zbudil, on in njegov prijatelj.

Saj mogoče je bila že to lekcija, da si vstala in šla k računalniku. Ali pa si v njegovi prisotnosti poglej kakšno hot revijo, ali pa kakšen žgečkljiv film.

clock-img

02.03.2007, 07:33

clock-img

Angellina

pencil-img

1234

Ma zgrabi eno kumaro al pa jajčevec, tut koreje ne bi znal bit švoh, pa se drglajsi po njem.
Mah kaj, kr celo košaro zelenjave si prnes v postlo. Najprej vzemi en strok fižola, se mau požgački in mu ga vrž na glavo, pol korenček, se poigrej, ga odgizni  in še njega vpraši če je lačen, pol pa dokončaj zadevo z jajčevcem in vriskej zraven: toooo šeeee nategni me ti velika razvratna seks mašinaaaaaa! Na koncu vstani, si speči jajčevec, če seveda nebo preveč deformiran in ga pojej v postelji. Ne pozabi ga vprašat, če bi še on malo user posted image . Ne vem, sam skor ziher sem, da bo skapiral, da te je treba ornk obdelat, če ne kmalu mislil, da živi na zelenjavnem vrtu user posted image .

clock-img

02.03.2007, 07:54

clock-img

srki

pencil-img

9222

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

02.03.2007, 07:57

clock-img

Anonimen

Angellina ti pa si faca.Dobro da nas nekdo nasmeji v tem žalostnem in deževnem jutru.user posted image user posted image
Če bom rabila nasvet,se ziher nate obrnem,če druga ne, se bom vsaj nasmejala.user posted image user posted image

clock-img

02.03.2007, 10:02

clock-img

Tia27

pencil-img

364

se strinjam z srki, ni vrag da to ne bi vžgal, uštimaj se,kupi si kakšno lepo perilo, naredi frizuro, depilacijo, in gremo v napad, če to ne rata,pol pa ti ne znam več pomagat,pol je pa res neki orng narobe,pa veliko uspehov,javi če ti rata,lp

clock-img

02.03.2007, 11:38

clock-img

srki

pencil-img

9222

Ali pa mu pošlji kak sms z zgečkljivo vsebino.

clock-img

02.03.2007, 15:04

clock-img

snake

pencil-img

716

ma rečimu da ti gre na živce, da je tak.....ne vem  zakaj je tako težko rečt svojemu partnerju, ki ga poznaš dobro, da te nekaj moti in naj nekaj naredi, da bo obema vredu....vprašaj ga ali ga kaj boli, če ima kakšne težave, ali mu je nerodno povedat...če reče da ne....pol pa ima drugo al mu ni več do tebe ne vem.....

če ni zdravstvenih razlogov in če kolkortolko štima služba in odnos s tabo, ne vem zakaj se mu ne bi dalo seksat, pa sej moški ki je zdrav misli samo na seks....

v glavnem  srečnouser posted image user posted image user posted image

clock-img

02.03.2007, 15:10

clock-img

Miss Piggy

pencil-img

1936

IZVIRNO SPOROČILO: Angellina

Ma zgrabi eno kumaro al pa jajčevec, tut koreje ne bi znal bit švoh, pa se drglajsi po njem.
Mah kaj, kr celo košaro zelenjave si prnes v postlo. Najprej vzemi en strok fižola, se mau požgački in mu ga vrž na glavo, pol korenček, se poigrej, ga odgizni  in še njega vpraši če je lačen, pol pa dokončaj zadevo z jajčevcem in vriskej zraven: toooo šeeee nategni me ti velika razvratna seks mašinaaaaaa! Na koncu vstani, si speči jajčevec, če seveda nebo preveč deformiran in ga pojej v postelji. Ne pozabi ga vprašat, če bi še on malo user posted image . Ne vem, sam skor ziher sem, da bo skapiral, da te je treba ornk obdelat, če ne kmalu mislil, da živi na zelenjavnem vrtu user posted image .

user posted image user posted image user posted image  Ti pa mas domisljijo, ni kej!

Anonimna, naskoc ga, pa bo. Mogoce pa on misli, da ti ni do sexa, ker ne das nikoli pobude, pa ti da raje mir.

clock-img

05.03.2007, 23:19

clock-img

Moyca_

pencil-img

4144

eto imam rešitev:

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Lp, Mojca
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si

clock-img

05.03.2007, 23:21

clock-img

Moyca_

pencil-img

4144

ok, samo hec, drugače pa se mi zdi s tvojim tipom nekaj hudo narobe. Ali je bolan, ali pa ima drugo. Kolikor jaz poznam moške, ni da ne biuser posted image user posted image user posted image  ki češ, kdaj češuser posted image

Lp, Mojca
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si

clock-img

09.03.2007, 22:07

clock-img

sami_y

pencil-img

103

anonimna imamva isti problem. Mojemu tudi ni do sexa. Sma lani sexala samo dva x, pa še to je samo ležal in čakal da ga zadovoljim, jaz pa nisem pomembna. Sem skozi rinla v njega pa se sexi oblačla itd, pa nič ni pomagalo, al sploh ne pride v posteljo (je za računalnikom do enajstih zvečer), al pa pride pa takoj zaspi. Pa mi je zadnjič prekipelo in sem hotla konkreten odgovor, ker si ga zaslužim. Verjetno veš, kako hudo je, ko si te partner ne želi... Pa je rekel, da ni problem v meni ampak v njemu, da enostavno ne čuti potrebe in da ima v glavi blokado, ker mu vedno prehitro pride in da zato zablokira in mu sploh ni do sexa...

Tak da že gledam katerega dildota si bom kupla. Mi lahko katera kakega priporoča? user posted image

lp
jelena

clock-img

10.03.2007, 09:29

clock-img

snake

pencil-img

716

sami najdi drugega, kaj boš večno čakala da se mu odblokira blokada......user posted image user posted image user posted image

ne vem no........tako jaz mislim, še nekako potrpiš če te par krat zavrne  ma kot si napisala se to nonstop dogaja.......srečnouser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem