Tudi jaz sem brala Pusenjakovo mnenje, ja. Pa moram reci, da si ga naj nekam vtakne!
podpis. Glede na to, da me je s pljučnico poslal v petek domov in da lahko grem v pon. delat... (zdravnica, ki me je sprejela, pol ure prej, me je pa nadrla, zakaj nisem prej prišla v bolnico...) Zjutraj je bilo po njegovo vse moje stanje zaradi nosečnosti (tudi vročina 38,5, ki so mi jo oni izmerili, ful povišana bela telesca itd...) in zakaj da sem prišla (ja, zato, ker so me poslali, kaj milsiš, da te hodim gledat, k si tak lep?

), do večera si je premislil, da je verjetno ena viroza, ampak da grem komot v pon. v službo. In kreten sem ga poslušala in šla in hodla, dokler me niso sodelavke mele dost pobirat okoli. In naredila štalo, ker sem mislila, da sem pač res samo noseča in da to, da pač skoz bruhaš spada zraven.
Tako da si mislim svoje. Pa da ni hotel pogledat male, ko je mel uz že v rokah, ker je gledal moja ledvice, če so že okužene (niso bile), (ker sem mela vnetje mehurja), sem se morala prav skregat, da je prislonil zadevo za cca 1/10 sek. in prav tečno rekel, da je čist vseeno, če je zdaj plod živ ali pa ne, ker je itak čez 10 min. lahko že drugač. Ja, vem, zanima me pač ta trenutek, ok?
In potem reče, da če gre ženska na brazilsko, bo pa čist na izi rodila, ker to je grozna bolečina, porod bo potem mala malca. Bi ga zvoskala od glave do nog! Sem bila na brazilski, že parkrat in ne, ni NIČ v primerjavi s popadki, vsaj ne z mojimi, grem veliko rajši tja in mi je to mala malca proti popadkom. Samo to si on lahko predstavlja, popadkov pa ne. Ampak naj potem ne bo pameten.
Po moje je prijazen na samoplačniški ambulanti, v bolnici se pa definitvno že leta 06 ni kaj dosti potrudil. Vsaj pri meni ne. In sem mela precej problemov zato in ja, tamala je nasrkala, je potem zaostajala v rasti, ker ni mela več od kod vzet. Tako da imam o njem svoje mnenje - na splošno ne maram blatit po forumu in ne pišem kadar so teme o njem, ampak če se pa nekdo sekira zaradi njegovega velecenjenega mnenja, se mi zdi pa zamalo.
Dala bi mu eno ornk dozo hormonov, da bi bruhal vsepovsod, pa da ga vidim potem, kako bo psihično to prenašal! Sem jezna, kadar so ljudje "pametni", če nimajo pojma. Ker to NI redek pojav in se pojavlja tudi če si želiš met otroke. Tako kot ti je slabo po pkk, čeprav si ne želiš met otrok, tudi to ni redek pojav. In kot imajo ene ženske stranske učinke kt, enim pa pomagajo, da jim uredijo hormone.