writing-img

Ko se lušči čep !!!

clock-img

10.10.2007, 13:08

clock-img

skuštrana

pencil-img

7010

PDP imam v nedeljo (14.10) in danes se mi je začel luščit čep. Najprej je bilo v wc samo malo kravve sluzi, pred parimi minutami pa je bila to že kar obilna sluz s krvjo. Nimam pojma kaj sedaj, ker se mi pri prvem porodu čep sploh ni odluščil. Kako dolgo je trajalo od luščenja čepa do poroda? A je možno, da bo šlo zelo hitro, ker sem že prvič full hitro rodilauser posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

clock-img

10.10.2007, 13:09

clock-img

Seven*

pencil-img

6206

Uf, to se lahko vlece, bodi pa pozorna. Pri meni je trajalo en teden. ;))

Pa vso sreco, ce gres rodit v kratkem.

A te je kaj strah? user posted image

Gospa sem.

clock-img

10.10.2007, 13:12

clock-img

skuštrana

pencil-img

7010

Ma, ni me strah..edino tega, da bo šlo prehitro in ne bom uspela prit do porodnišnice...ampak mojega moža je tega še bolj strahuser posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

clock-img

10.10.2007, 13:22

clock-img

metkica1

pencil-img

945

Skuštrana ne znam ti odgovorit, ker je meni tudi prvič odtekla voda.

Želim ti vso srečo in da pravočasno prispeš v porodnišnico, ker vedim kako te to skrbi.
Pa eno  user posted image   za srečo.

clock-img

10.10.2007, 13:23

clock-img

solatja

pencil-img

952

moja user posted image je bila zunaj 48 ur po prepiku čepa, se mi je pa začel šele po dobrih 24.-ih urah bolj intenzivno luščit. pri meni je bilo hitro user posted image

na roditeljskem sestanku: "kaj ste pripravljeni narediti za svoje otroke?"
starši: "vse!"
predavatelj: "in kaj bodo potem oni počeli?"

clock-img

10.10.2007, 13:28

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Meni se je v drugo luščil v torek, sredo in četrtek, rodila pa sem v noči s petka na soboto.

clock-img

10.10.2007, 13:35

clock-img

Pingvinčica

pencil-img

1416

Meni se je začel luščit v nedeljo, rodila pa sem v soboto. Čim lažji porod in zdravo user posted image ti želim.

clock-img

10.10.2007, 13:44

clock-img

Klaudia

pencil-img

2758

Pri meni je trajalo dober teden od odluščenja čepa do prvih popadkov na 5minut

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

clock-img

10.10.2007, 14:17

clock-img

andreja32

pencil-img

543

meni se je začel luščiti v soboto, rodila sem pa iz nedelje na ponedeljek,....res pa je da sem bila dva dni čez rok.

čimlažji porod  in srečno

clock-img

10.10.2007, 14:18

clock-img

AKP

pencil-img

1004

Prvič sem rodila v 3 urah in 45 minutah. Zjutraj so mi predrli mehur in dali umetne popadke. Tudi za drugič sem bila prepričana, da bo šlo hitro. Drugič pa sem imela ravno na petek termin in pregled. Po zelo grobem pregledu sem dobila popadke (ne preveč močne), ki so trajali do sobote zvečer. Takrat se mi je tudi odluščil čep in tudi popadki so se začeli počasi stopnjevati. Sem še šla zvečer na rundo tarokauser posted image .  V nedeljo sem šla ob 9.30 v porodnišnico. Sem že bila par cm odprta. Sem sestri pravla, da bom hitro rodila pa mi ni ravno najbolj verjela.  Naenkrat so mi popadki minli. Mater sem bla jezna, sem mislila da ne bo nič in da bom šla na odelek. Pa mi je zdravnik ob 11.00 predr mehur in ob 11.25 sem rodila. Sem pa skoraj sama rodila, ker mi babica ni ravno preveč verjela, da je že tako daleč.

clock-img

10.10.2007, 14:21

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

10.10.2007, 16:01

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Meni se je čep odluščil zvečer, naslednje jutro sem pa rodila.

clock-img

10.10.2007, 16:06

clock-img

sayuri

pencil-img

6383

Kakor berem, je to pri vsaki drugače. user posted image
Meni se je čep odluščil v nedeljo ponoči. V ponedeljek sem imela približno na 2-3 ure rahle popadke.
V torek ponoči so bili popadki pogostejši - na pol ure, nato kar na 15 minut. Zjutraj sva šla v porodnišnico. Imela sem ravno rok in pregled (ctg). Le ta je pokazal rahle popadke, odprta sem bila 4 cm in čez 2 uri sem rodila (našopali so mi umetne.)

clock-img

10.10.2007, 16:21

clock-img

valči

pencil-img

2344

Skuštrana,prvič se mi je začel luščit v petek proti večeru in se je to nadaljevalo do ponedeljka zjutraj,ko sem popadke dobila,isti dan pa rodila.Torej tri dni do poroda.

Drugič se mi je pa zjutraj ob 7 pocedilo po nogah in pol se je počasi sluz z rahlo krvjo izločala.Kmalu sem dobila popadke,v bolnico sva šla zvečer ob pol šestih,rodila isti večer ob 22.15.Torej 15 ur do poroda.

Opazuj dogajanje,če se začnejo popadki boš verjetno danes rodila.Srečnouser posted image

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

clock-img

10.10.2007, 20:50

clock-img

skuštrana

pencil-img

7010

No, jaz sem še kar doma....Se je čep luščil celo pol, sedaj se je pa umirilo...

clock-img

10.10.2007, 21:52

clock-img

arielca

pencil-img

2312

Meni se je odluščil v ponedeljek zvečer, v torek popoldan pa sem rodila user posted image . Vsekakor user posted image  ni več daleč.

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

clock-img

10.10.2007, 22:27

clock-img

Anonimen

Čep se mi je odluščil ob 3h zjutraj, ob 4h mi je začela odtekati voda. Ob 18.30 sem pa rodila s CR zaradi zastoja poroda...

Srečno!

clock-img

11.10.2007, 18:45

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

čep se mi je začel luščit v torek in rodila sem v nedeljo - kakor vidim je tudi pri drugih dostikrat trajalo cca teden. jaz bi raje vidla da bi blo prej, ker me je to čist zmatral, ker sem mela zraven še rahle popadke (boleče tok da nisem mogl spat) in sem bla čist neprespana, ko se je začel porod..

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem