writing-img

Ko te nekdo prijavi?????

clock-img

30.09.2009, 12:48

clock-img

Isabellabina

pencil-img

1624

Zdravo

Upam,da je katera izmed vas,ki bi mi lahko znala odgovorit na vprašanje.
Namreč,začela sem pazit otroka kot varuška(pa nimam šole za vzgojiteljico)na črno.Zdaj pa sem začela malo v strahu razmišljat(no vsi tu doma),kaj pa če me kdo prijavi ,da to počnem ,ker so okrog nas kar nekajkrat že prijavili soseda,ki dela doma(sedaj ima prijavljeno obrt).pač me je malo strah ,če se kaj takega naredi in kaj v tem primeru se meni lahko zgodi.Okrog nas je kar nekaj ljudi ,ki so malce sovražno nastrojeni,pa jim nismo nič narediliuser posted image pač fovšija dela user posted image

Hvala vsem za odgovore.

clock-img

30.09.2009, 12:58

clock-img

Anonimen

Zmeni se s starši otroka, ki ga paziš, da ne govorijo okoli, da ti plačajo. Ti pa tudi mimogrede povej sosedi, da ne dobiš plačila. Se bo hitro razvedelo.

clock-img

30.09.2009, 13:00

clock-img

ledenaa

pencil-img

2488

če te kdo prijavi ja kaj pa misliš da bo
Če te dobijo potem boš plačala ogromno kazen

clock-img

30.09.2009, 13:03

clock-img

pety78

pencil-img

6109

IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi

Zmeni se s starši otroka, ki ga paziš, da ne govorijo okoli, da ti plačajo. Ti pa tudi mimogrede povej sosedi, da ne dobiš plačila. Se bo hitro razvedelo.

Točno tako!

clock-img

30.09.2009, 13:18

clock-img

srki

pencil-img

9222

IZVIRNO SPOROČILO: pety78

Točno tako!

In oni bodo to kar verjeli, ja. No, saj tudi če ne, njigova stvar in nasprotnega ne morejo dokazati. Če je tem ljudem za zaupat (staršem otroka), potem se verjetno res nimaš česa bati.

clock-img

30.09.2009, 17:57

clock-img

Ribica **

pencil-img

3128

Jaz bi v takem primeru pac se za placilo dogovorila prek studenta, samo jaz pac imam status, zato se ne sekiram. Edino oglasov pa res ne dajem (vec) na internet, za vsak slucaj.

clock-img

30.09.2009, 18:03

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: srki

IZVIRNO SPOROČILO: pety78

Točno tako!

In oni bodo to kar verjeli, ja. No, saj tudi če ne, njigova stvar in nasprotnega ne morejo dokazati. Če je tem ljudem za zaupat (staršem otroka), potem se verjetno res nimaš česa bati.

Da.

clock-img

30.09.2009, 18:09

clock-img

ellie

pencil-img

1403

Ko so dobili mojo znanko, je plačala kazen okrog 200-300 eur. Tak da jo je pokrila z enim otrokom. Se pa na žalost ni mogla nič izgovarjat. Ker ji je prišla inšpekcija domov...in so jo ravno na vratih dobili, ko se je s 5 mulčki odpravljala ven. Potem je prijavila dopolnilno dejavnost.

clock-img

30.09.2009, 19:11

clock-img

maychi

pencil-img

143

Ok, je razlika, če čuvaš 5 otrok ali pa 1.
Pri enem se lahko zgovoriš (da je od brata, sosede ...) in ga pač čuvaš.
Pri 5 pa bolj težko razložiš, da ravno danes cela žlahta in kolegice nimajo časa in da si vskočila. user posted image

clock-img

30.09.2009, 19:16

clock-img

TRIŠ

pencil-img

3225

Tudi če te prijavijo ti ne morejo dokazati da ga čuvaš za denar,prej pa se seveda pogovori s starši tega otrokauser posted image

clock-img

30.09.2009, 20:44

clock-img

lukec

pencil-img

2260

IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ

Tudi če te prijavijo ti ne morejo dokazati da ga čuvaš za denar,prej pa se seveda pogovori s starši tega otrokauser posted image

Strinjam, zastonj merkat otroke od prijateljic pa zaenkrat še ni kaznivo.user posted image

Meni nebö odprto se zdi,
kadar se v tvoje ozrem oči,
kadar prijazno nasmejaš se,
kar sem prestala, pozabljeno je.
(F. Prešeren)

clock-img

30.09.2009, 21:52

clock-img

kajajaka

pencil-img

3539

IZVIRNO SPOROČILO: ledenaa

če te kdo prijavi ja kaj pa misliš da bo
Če te dobijo potem boš plačala ogromno kazen

Dokler te inšpektor ne vidi pri prejemanju denarja ti nihče nič ne more! ... samo ne smeš takoj priznat, ko te vprašajo, da čuvaš na črno  user posted image
Pač paziš kolegicinega otroka, ker si ravno doma, ona pa dela. A sedaj še kolegici ne smeš delat usluge al kaj?
Kdo pa je rekel, da ti kaj plača. Prinese ti plenice in hrano za malega in to je to...

clock-img

30.09.2009, 22:48

clock-img

Onasiss

pencil-img

6379

Ok... a potem tudi babica, ki čuva svojega vnučka dela na črno???

Rečeš, da je sorodnik in pika in to poveš tudi njegovim staršem. user posted image

So what....

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem