writing-img

Ko varuška odpove zadnji trenutek....

clock-img

27.08.2006, 11:16

clock-img

Anonimen

Varuška mi je danes sporočila, da s 1.9. ne bo mogla čuvati mojega user posted image .
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Zato NUJNO iščem varstvo v MB, najraje na območju Studenc, Poljan, Tabora, Radvanja. Na mojem ali vašem domu, vsaj za 2 meseca, predvidoma od 7.30 - 14.00.

Otrok je star dobrih 9 mesecev.

Prosim tudi za priporočila.

clock-img

28.08.2006, 12:02

clock-img

alijana

pencil-img

132

Zdravo. Ne morem verjet,ampak tudi jaz sem imela isto smolo. Tudi jaz sem nameravala dati v varstvo svojo (danes 9m) user posted image  , in sem tudi jaz dobila v petek odpoved. Tašča si je namreč premislila. Tako tukaj je še ena user posted image user posted image , ki išče dobro varuško v Mb. Someone veliko sreče pri iskanju. Upam, da nama obema uspe čim prej najti zanesljivo varuško. Lp, Alijana.

clock-img

28.08.2006, 14:28

clock-img

Anonimen

Tašča ti je odpovedalauser posted image  Ojoj. Upam, da ne iščeš tako nujno kot jaz.

Ja, res je težko v zadnjem trenutku. Začela sem iskat maja in sem bila prepričana, da z varstvom ne bo težav. Zdaj pa to. V štirih dneh zelo težko sploh najdeš varstvo, kaj šele takšno, kot si ga zamisliš.

Vsaka pomoč je še vedno dobrodošla.

clock-img

28.08.2006, 20:11

clock-img

bobek05

pencil-img

2795

someone, alijana

res grozno... user posted image  ne morem verjet, kako ti lahko nekdo naredi nekaj takega. Alijana predvsem tebi - TAŠČA! (da bi jo koklja brcnila user posted image ).

Žal vama ne morem pomagat. Moj sin gre s 1.9. v vrtec, tako da se s problemom varuške nisem ubadala... Upam, da res najdeta (KVALITETNO!) varstvo v tako kratkem času.

Najin sonček Anej se je rodil 16.6.2005.

clock-img

28.08.2006, 20:21

clock-img

bobek05

pencil-img

2795

Kaj pa tole?

http://www.mama.si/forum/viewtopic.php?t=9636 

clock-img

28.08.2006, 20:24

clock-img

bobek05

pencil-img

2795

Ali pa tole..

http://www.mama.si/forum/viewtopic.php?t=9426 

clock-img

28.08.2006, 21:40

clock-img

sandratjasa

pencil-img

10

Poglejta še tole s sosednjega foruma (bom prepisala - je pa na med.over.net )

Moje ime jeVida, varujem otroke na domu že 15 leto.
telefon 041 894 992

clock-img

29.08.2006, 19:38

clock-img

Anonimen

Hvala, Bobek in sandratjaša. "poznam" obe varuški, preko oglasov seveda. Vendar se še nisem odločila, če je to tisto pravo. Največji - pri obeh je lokacija.  Imam nagledano eno drugo, upam, da bo šlo skozi user posted image

clock-img

29.08.2006, 20:06

clock-img

tažana

pencil-img

1601

poizkusita na pedagoški fakulteti dobiti kakšno absulventko?

clock-img

30.08.2006, 13:12

clock-img

tenta dreja

pencil-img

1

Pozdravljeni!!!

Sem mamica 4 otrok in že 6 let pazim otroke kot varuška. Stanujem v okolici Maribora (Razvanje).

Za vse dodatne informacije me lahko pokličete na tel. št. 041/ 591-983 ali mi pišete na e-mail: tenta_dreja@hotmail.com

Lep pozdrav

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem