writing-img

Kocke??

clock-img

02.07.2008, 23:51

clock-img

hugolina***

pencil-img

228

Katere kocke naj kupim otrokoma, da bosta lahko delala hišice iz njih ali pa kaj drugega. Imam lego duplo doma kar nekaj vrst pa me ful moti, ker je v vsaki škati samo po ena stvar. Recimo kocke gasilski avto ali pa kmetija . Jaz pa bi rada mešane kocke iz katerih bosta potem delala kar bo njima pasalo. Fino je, če so notri še dodatki kot so okna pa vrata pa kašni drugi dodatki še. Sem pogledala na teh spletnih trgovinah pa ne najdem nič pametnegauser posted image user posted image Prosim za kakšno pametno idejo.

clock-img

03.07.2008, 07:17

clock-img

Volga

pencil-img

9346

kar ena dva vedra čisto navadnih duplo.

clock-img

03.07.2008, 07:30

clock-img

Anonimen

Ja, osnovne duplo ali pa kaj podobnega. V Mullerju imajo vedro kao duplo kock za 6 €. Sicer pa so fajne tudi navadne lesene kocke, se da tudi marsikaj sestaviti.

clock-img

03.07.2008, 07:31

clock-img

anitaz

pencil-img

2102

Duplo so res najboljšeuser posted image

clock-img

03.07.2008, 08:39

clock-img

Lenny

pencil-img

3241

Ta velike Lego (Duplo) dobiš v škatlah ali tulcih in se da iz njih super zidati. Malo bodi pozorna na kakšne akcije recimo v ToysRus, ko se da dobiti kup kock za ugodno ceno.
Za navadno dimenzijo Lego kock pa sem zadnjič prvič zasledila, da jih lahko nabaviš na litre user posted image  Lepo mešane pakirane v vrečko user posted image

clock-img

03.07.2008, 12:48

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

IZVIRNO SPOROČILO: hothien

Ja, osnovne duplo ali pa kaj podobnega. V Mullerju imajo vedro kao duplo kock za 6 €. Sicer pa so fajne tudi navadne lesene kocke, se da tudi marsikaj sestaviti.

Se strinjam.
Malo bolj poglej, se najde vsega boga različnih kock.

clock-img

03.07.2008, 13:00

clock-img

ally1

pencil-img

460

IZVIRNO SPOROČILO: Volga

kar ena dva vedra čisto navadnih duplo.

se čist strinjam, za začetek so ravno prave!
Naš jih ima in prav uživa v sestavljanju, mami pa v pospravljanju user posted image

http://soncekmatic.moj-album.com/

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem