writing-img

Kokošji žvarcet

clock-img

20.11.2007, 09:07

clock-img

Enolla

pencil-img

900

Prosim za pomoč - najbrž Primorke bodo vedle.

Zadnjič sem v eni reviji zasledila recept za kokošji žvarcet s fuži in se mi ga je zaluštalo, ampak user posted image   si ga nisem spravila in sedaj ne vem kako naj se tega lotim. 

Nič ni težjega od iskrenosti in nič ni lažjega od laskanja(Dostojevski).

clock-img

20.11.2007, 09:53

clock-img

Anonimen

Če na guglu odtipkaš "kokošji žgvacet" IN ne žvarcet se ti odpre stran PORTOROŽ, tam je recept.

clock-img

20.11.2007, 10:02

clock-img

Enolla

pencil-img

900

user posted image

Sem dobila in mislim, da bom danes kar zamenjala jedilnik. Pa hvala za popravek user posted image .

clock-img

20.11.2007, 10:04

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Enolla

user posted image

Sem dobila in mislim, da bom danes kar zamenjala jedilnik. Pa hvala za popravek user posted image .

malenkost., Ja, je kar nekaj dela. Sicer pa za fuže ti svetujem, da kupiš narejene od pečjaka - so najbolj verodostojen približek domačim.

clock-img

21.11.2007, 20:04

clock-img

Enolla

pencil-img

900

Ekola, moram poročati, če bo katero zamikalo. Je kot nek piščančji golaž, poceni in okusen. Sem naredila včeraj in je bilo za vse prste obliznit. Sem pa postregla s polento. Mislim, da bo večkrat na jedilniku in bom res poskusila s fuži.

clock-img

24.11.2007, 13:28

clock-img

Peteršilj

pencil-img

442

mi prosim lahko poveš, kaj je to KOKOŠJI ŽVARCET user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Nisem primorka, pa ne vem, sem pa živela tam doli 2 leti , in to  nekoč v "moji mladosti".pROSIM!!

clock-img

24.11.2007, 18:29

clock-img

Enolla

pencil-img

900

Kokošji žgvacet - sem falila pri imenu . Kokošji golaž drugače, saj če prebereš celo temo boš videla.

clock-img

27.11.2007, 20:12

clock-img

Peteršilj

pencil-img

442

se pravi kurja obara, hm-hmuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

28.11.2007, 10:41

clock-img

Enolla

pencil-img

900

IZVIRNO SPOROČILO: Peteršilj

se pravi kurja obara, hm-hmuser posted image user posted image user posted image user posted image

Nop, obara je zame bolj juhaste zadeve - kuhaš v vodi piščanca, jušno zeljenjavo, ki jo nakockaš in narežeš  in kakšno zakuho (pri nas so bili blečki smo jim rekli v resnici so to manjši kvadratki) in vse to skupaj - neprecejeno daš na krožnik. Medtem ko je žgvacet dobesedno kot kokošji/piščančji golaž.

clock-img

28.11.2007, 10:47

clock-img

Anonimen

enolla user posted image  bravo, da si se ga lotila. Je pa dober , a ne. Če narediš z fuži , se tako lepo prepojijo z tem golažom (imajo luknjico na sredi) in je res eno super duper kosilo.

clock-img

28.11.2007, 14:37

clock-img

Enolla

pencil-img

900

IZVIRNO SPOROČILO: adelaide

enolla user posted image  bravo, da si se ga lotila. Je pa dober , a ne. Če narediš z fuži , se tako lepo prepojijo z tem golažom (imajo luknjico na sredi) in je res eno super duper kosilo.

Je, dober ja. In to tako, da bo večkrat na jedilniku in ni bil samo enkraten poskus pa nič komplicirano za pripravit in cenovno ugoden user posted image . Ga kar priporočam dalje.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem